ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Над 120 емблематични пловдивчани с обществен комитет в подкрепа на Славчо Атанасов
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:40 / 16.10.2011Коментари (18)5916
©
Повече от 120 емблематични пловдивчани се включиха в широк обществен комитет в подкрепа на кандидатурата на Славчо Атанасов за втори управленски мандат.

"Заставаме като пловдивски граждани зад кандидатурата на Славчо Атанасов за втори мандат като кмет на Пловдив. Даваме му общественото си доверие, защото в неговия първи мандат Пловдив направи сериозни крачки напред във всички области на общественото си развитие - градът излезе от дългогодишен застой и постигна качествена промяна в управлението на инфраструктурата, чистотата и озеленяването, в запазването и увеличаването на социалните придобивки на пловдивчани. Сериозен напредък беше постигнат и в политиките за развитие на спорта и спортните бази, а основен приоритет на управлението беше грижата за децата и свързаната с това инфраструктура.

В лицето на Славчо Атанасов виждаме управление, достойно за града ни, което ще даде сигурно и устойчиво развитие на Пловдив за следващите четири години. Затова подкрепяме неговата кандидатура за кмет като пловдивчани, които искат започнатото да продължи и градът ни да се развива успешно", заяви позицията на Обществения комитет дългогодишният директор на Националната гимназия за сценични и екранни изкуства и известен художник, и сценограф Емилия Арабаджиева.

В подкрепа на Славчо Атанасов застанаха директорът на НБ "Иван Вазов" и почетен гражданин на Пловдив проф. Радка Колева, водещият световен тенор Калуди Калудов, футболната легенда Христо Бонев, лидерите на двата синдиката КНСБ и КТ "Подкрепа - д-р Татяна Миран и Атанас Кръстев, университетските преподаватели в Пловдивския и Медицински университет - доц. Иван Джамбов и доц. Атанас Кръстев, д-р Невен Енчев, шефката на Българската асоциация по фехтовка Величка Христева, "Златната обувка" на футболна Европа - Георги Славков, легендата на "Локомотив" - Гочо Василев, межуднародният гросмйстор Любен Попов, проф. Васил Анастасов - водещ съдов хирург,треньорът на националния отбор по борба Иван Гарабитов, още университетски преподаватели, директори на здравни заведения , лекари, директори на детски градини и ясли, много бизнесмени, адвокати и архитекти, спортисти и треньори.

Лидерът на КТ "Подкрепа" в Пловдив Атанас Кръстев бе категоричен, че двата най-големи синдиката застават зад Славчо Атанасов с безспорната оценка, че той е успял да отстои и превърна Пловдив в един от най-социалните градове в страната. Синдикалният лидер изказа опасения от възможността за манипулиране на изборите и призова за подкрепа към Славчо Атанасов, за да продължи прозрачното и честно управление на Пловдив. Директорът на ОУ "Найден Геров" Васил Въргулев припомни, че преди 4 години в същата зала - Залата на Съединението са заявили за първи път подкрепата си за Славчо Атанасов. "Ние в училището загубихме педагога, психолога, колегата, защото сме работили пет години заедно, но пък спечели Пловдив", каза Въргулев и призова пловдивчани за втори път да подкрепят Славчо Атанасов, защото това означава подкрепа за Пловдив. Иван Гарабитов призна, че в тези четири години Славчо Атанасов е бил един от малцината кметове в страната, които са превърнали в свой приоритет развитието на спортната база и връщането на младите на спортните площадки.

"За тези няколко месеца ме подкрепиха немалко политически партии. Но за мен няма нищо по-важно от подкрепата на гражданското общество, което вие представлявате. Горд съм, че хора от целия обществен спектър, знакови имена, повечето от които "икони" в своята област ми дадохте доверието си. Няма да ви посрамя, както не направих това и през изминалите четири години", благодари Славчо Атанасов.

Припомняме, 11 политически сили и организации подкрепиха настоящия кмет до този момент. Коалиция от шест политически партии - Вяра Морал Родолюбие Отговорност-Национален идеал за единство, ОДС, НДСВ, Радикалдемократическа партия в България, Българска социалдемократическа партия, Обединени земеделци застана още през юли зад Славчо Атанасов. В последствие го подкрепиха ПП "Гражданска сила", Замеделски народен съюз" , с председател Стефан Личев, ЕНП и Мария Капон, Граждански комитет "Пловдив" и Тодор Христев, КНСБ.

От името на Обществения комитет, застанал в подкрепа на Славчо Атанасов за втори мандат проф. Радка Колева връчи на Славчо Атанасов първото издание на "Строители на съвременна България" на Симеон Радев с признанието за работата му в изграждането на Пловдив през изминалите четири години.

 


(c) ПОТВ


Още по темата: общо новини по темата: 764
08.10.2012 »
08.10.2012 »
03.10.2012 »
28.09.2012 »
27.09.2012 »
20.09.2012 »
предишна страница [ 1/128 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Макавели
премахни филтъра

+2
 
 
120 те подкрепят, но всички други няма, защото Пловдив е на 13-то място по икономическо развитие заради теб и твоята администрация.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юни 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Конфликт Израел-Газа
Първа лига, сезон 2024/2025
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: