ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Мотор изгоря при катастрофа на булевард "Източен"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:24 / 21.10.2011Коментари (78)16850
Тежка катастрофа стана преди броени минути на булевард "Източен" в Пловдив, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

По непотвърден информация, моторист се е врязъл в автомобил. След сблъсъка мотора се запалил и изгорял напълно. Множество автомобили спряха да окажат помощ при гасенето. В крайна сметка автомобил на пожарната дойде и потуши пожара.

Сблъсъкът на мотора с колата е бил толкова силен, че мотористът е изхвърчал и разбил задното стъкло на автомобила. Няма информация за състоянието на моториста.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Габриело, вместо да си чанчиш джуките, като кокоши г*з - вземи и се научи да пишеш! 99% от мотористите са сган, която не се съобразява с никой и нищо. Нямам нищо против, да се размазват по шосетата - стига да не убият някой друг.
-2
 
 
ВИНАГИ МОТОРИСТИТЕ СА ВИНОВНИ НАЛИ АЛО шОФЬОРИТЕ ТОВА чЕ ИМАТЕ КНИЖКИ НЕ ЗНАчИ чЕ МОЖЕТЕ ДА КАРАТЕ ВОЛБщЕ НЕ ГЛЕДАТЕ КОЙ ОТ КЪДЕ ИДВА ТОВА чЕ СТЕ НА НЕщО С 4 ГУМИ И НИ ВИ ПУКА щОТ СТЕ ОБЕЗОПАСЕНИ НЕ ЗНАчИ чЕ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ОГЛЕЖДАТЕ МИСЛЕТЕ И ЗА ОКОЛНИТЕ ЕГОИСТИ ТАКИВА ВИНАГИ МОТОРИСТИТЕ ВИНОВНИ Я СИ ГЛЕДАЙТЕ РАБОТАТА И НЕ СЕ МЕСЕТЕ КОГАО МОТОР СЕ ВРЕЖЕ В КОЛА ВСИчКИ ГО НАЛИВАТ МА КОГАТО КОЛАТА ЗАСЕчЕ ПЪТЯ И НЯКОИ СИ ОТИДЕ НЕ КОМЕНТИРАТЕ И НЕ НАРЕЖДАТЕ ЗАСРАМЕТЕ СЕ ! ! !
-1
 
 
НЕ СЕ ЗНАЕ КОЙ Е ВИНОВЕН ЗА КАТАСТРОФАТА НЕ СЕ ОБИЖДАЙТЕ И НЕ НАРЕЖДАЙТЕ ПОНЕЖЕ ЗАРАДИ КОЛИ СТАВАТ БЕЛИТЕ щОТ ЗАСИчАТЕ ПЪТЯ И НЕ ГЛЕДАТЕ ВСИчКИ КАЗВАТЕ чЕ щЕ КАДЪРНИ шОФЬОРИ НАЛИ ! ! !
+1
 
 
Незнам кой присъствал , кой не .. аз лично бях на 3 - 4 метра от катастрофата и аз бях човека който викна линейката и полицията .. и мога да заява , че изцяло виновен беше моториста .. изправи го на задна и се вряза в стъклото на жената .. той излетяя и мотора му пламна мигом .. въпроса е , че не можа в 17:45 той да ми кара с 100+ км. и то на задна гума ...
-2
 
 
Браво, момчета и момичета, така трябва да си помагаме
0
 
 
Слава богу, че няма жертви и мотористът е оцелял! Сега да му лепнат една прилична глоба (минимум петцифрена, че да я плаща дълго) и няколко годинки затвор, пък дано му дойде акълът в кухото, което носят раменете му.
+4
 
 
Аз се обадих на 112. Моториста беше в съзнание,но с порезна рана на лицето, и след удара куцаше до мантинелата, вероятно има счупване на крак. Линейката дойде за около три минути. Най-много се впечатлих от позицията на хората-организирахме се без подготовка- един блокира пътя отзад/бяло ауди/, друг отклоняваше коли , за да прави път за линейката, трети гасеше мотора/ ПОНЕ ПЕТ-ШЕСТ ПОЖАРОГАСИТЕЛА И ЕДНА ТУБА ВОДА/. Най-важно е че жертви няма и всички бяха в съзнание.
+4
 
 
Аз лично съм се качвал няколко пъти на подобен мотор и в единия от случаите човекът, който ме возеше видя, че светва зелено в далечината и започна да набира до 220 км/ч за да хване зеленото. И това ми беше последното качване на такава машина - не защото ме е шубе от самата скорост (усещането наистина е много яко) , но при факта, че едно такси направи абсолютно същото както каза явно запознатия човек по-долу - престрои се в най-ляво и замалко да станем на кайма (за което бакшиша не е виновен, защото не може да предположи, че някой зад него кара с над 200) . Пичаги мотористи може да сте готини хора, познавам и други, които карат, но за жалост 99% от вас нямат абсолютно никакво чувство за отговорност. Нали като караш с 200 в града посред бял ден можеш да нараниш не само себе си, но и някой друг дали близък или случаен човек все тая. Как може да се сърдите, че шофьорите не ви пазят при положение, че ти превишаваш скоростта в населено място с над 150 км/ч? Дори хората, които така се изказват имам чувството, че това го считат за нормално - "ама те и автомобилистите" ... айде моля ви се не се излагайте, защото звучите абсурдно, се едно искаш обществото да те приеме такъв, че просто искаш да се изрязваш с 200 в града и всички да се съобразяват с теб, а не обратното - Ти да спазваш правилата и да пазиш живота на останалите. Аз с моята кола не съм карал над 120 дори на магистрала. Като искаш ходи се трепи някъде, където не застрашаваш чужди животи. Никой няма да ти държи сметка освен близките, но да знаеш, че можеш да изтрепеш семейство или дете, което пресича ...
+3
 
 
А, бе, хора, тази случка вместо поука да се вземе от нея, тя стана повод за караница между шофьори на коли и такива на мотоциклети/мотори. Според мен никой шофьор на кола (включвам и себе си в това число) няма против моторджиите, ако те си карат нормално и не създават предпоставки за нещо опасно на пътя. На мен също не ми прави добро впечатление като видя някой да фучи с над 100 км/ч в града с мотор - ако си кара в другата лента и не криволичи наляво-надясно за мен пак няма проблем, човека си знае най-добре, ама ето вижте какви работи стават понякога... а и не е редно да се кара чааак толкова бързо, не че всеки не превишава в града, ама поне да е с мярка :)) От друга страна пък, мотористите се дразнят, че колите не ги зачитали като превозни средства и не ги пазели - а, бе, мисля, че повечето ги пазят и то защото ги е страх от моторите ;))) Ииии между другото, аз като видя някой в града да кара на една гума му се кефя, ама май не трябва да се случва такова нещо, щото ето ви резултата от днеска... не че на мен не би ми било кеф да си фуча със 110-120 км/ч на бул. България или Източен, ама не го правя, въпреки че през нощта няма кой да ми попречи, а и все още няма камери в града. Така чеее... моят съвет: към колегите, които карат коли - пазете моторите, на моторджиите, които карат бързо в града - моля ви, малко по-сдържано и всичко ще е 6, а на моторджиите, които си карат бавничко - евала ;))) Поздрави ;)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Декември 2022 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Бюджет 2024
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Аматьорски футбол
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: