ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Има ли полиция? Незабавно арестувайте този кретен!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:16 / 02.03.2023Коментари (16)17783
"Здравейте! Ще я карам направо!". Така читател на Plovdiv24.bg започва сигнала си до нашата медия. Даваме му думата сега за продължението:

"Във връзка с Ваша публикация от 19.02.2023 за потресаващи маневри и нарушения на пътя. Тази, както и много други... Изпращам Ви и поредния заснет ненормалник, без извинение! Но заедно с него и един коментар!

Гневен съм от своеволията и неразумното поведение на водачи, гневен съм, че ежедневно стават тежки пътни инциденти и се погубват животи! Гневен съм, че полицията спи!

Както може да видите и във видеото, полицейски автомобил изчаква на червен светофар отляво и не предприема каквито и да било действия, след като секунди по-рано е било на косъм от тежък инцидент.

Самият човек, намиращ се точно вдясно от автобуса, възмутително вдига ръка. А, ако пешеходците се намираха с две секунди по-напред, особено и с липсата на видимост от спрелия на червено автобус?

А, велосипедиста в далечината... него сигурно не го видяхте... Колко много, и то на косъм! За малко, бе! За малко! И Слава Богу! Но, докога? До следващия път, когато някой си погуби живота на пътя или остане инвалид заради малоумието на другиго!".

Прави впечатление, че номерът на въпросния автомобил не е български, а най-веротяно транзитен. Нарушението е извършено на кръстовището между булевардите "Руски" и "Шести септември" в Пловдив.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
-4
 
 
А бе я оставете тази работа на компетентните хора. Като толкова много знаете станете пътни полицаи."Специалисти "по всичко. А тоя г-н игрек или къвто и да е там,много неуравновесен и психически нестабилен индивид да мине на по силни успокоителни че тия на които е вече не стават.
+2
 
 
Оле ,оле. Това е директно за 10 години затвор ! Абсолютен терорист ,който иска умишлено да убива хора. Клипа директно към Кат и Телевизиите. Книжката трябва да му се вземе доживот,конфискация на колата и 10г затвор,за превенция на други подобни. 2-3 ма да вкарат по 10г и всички тези изпълнения ИЗНЕДНЪЖ ще спрат Толкова ли е трудно ? Лично аз,ако стене нещо и съм там,вадя го от колата и с железната пръчка му чупа всички ръце и крака на 50 места.Ако ще да оживява ,ако ще не,е*ал съм му майката и терориста 4 секунди след червено минава с 80 км поне !
-3
 
 
То вече си стана правило-светва ти зелено,оглеждаш се малко,изчакваш да минат 2- коли тръгнали на жълто,чакаш да мине поне едно БМВ на чисто червено и тогава минаваш.Няма друг начин,защото БМВто освен че е на червено ами кара и със 100-ако те перне ,ще те претрепе.За полицайчетата е ясно-това не е тяхна работа,защото може да е някой приятел на Кирчо или Кокорчо и да си имат проблеми.
+5
 
 
Преди по малко от 2 часа пред мен се случи подобно нещо на кръстовището на царевец със пещерско шосе на червено черно ауди a4 прелетя на ляв завой от хирургийте към жп прелеза ,но нямам видеорегистратор. Едно време сина ми са щели да сгазят така, стига нерви и бързане.
+9
 
 
Ако видите някой да прави забележка на джигит и джигита започне да се държи агресивно, не стойте безучастни, помогнете. Днес е някой друг, утре сме ние, които ще бъдат прегазени от подобен малоумник. Тези разбират само от бой и затвор, но за жалост няма кой да ги вкара в затвора, така че какво остава ?
+7
 
 
Точно след него през кръстовището минава полицейска кола и изобщо не реагира. После пак да протестират, че им били малки заплатите. Абсолютно безполезни, 99% са за уволнение не вършат абсолютно нищо.
+7
 
 
на 13-та секунда от клипа се вижда как полицейска кола пресича кръстовището, секунди след нарушителят ( нарушението се случва кажи-речи пред нея!!!!) За какво говорим!?
+4
 
 
Само камери, иначе няма оправия в нашата мила родина с такива празноглавци.
+8
 
 
Този направо е за: 1. Пребиване 2. Без книжка 10 години 3. Солена глоба 4. Затвор Иначе ще си гледаме само клипове и ще четен черни статистики.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2023 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Дублиращ отбор на ПФК Локомотив
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Проблеми с водата в Брестовица
Срути се къща в Стария град
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: