ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Глутница кучета тормози майки с деца в Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:30 / 19.06.2014Коментари (91)10794
Глутница кучета тормози майки с деца на улица "Богомил" 112. За това съобщава читател на Plovdiv24.bg

Искам да ви съобщя за глутница агресивни кучета, които са обсадили единствената градинка за отдих и деца и намиращата се на 20 метра детска градина. Въпрос на време е да се стигне до нападение на дете. Освен това, през ноща се лае по всяка кола, която преминава по улицата, а сега е летен сезон и всички прозорци са отворени. 

Представете си колко е неприятно и как се спи на този тормоз. След множество оплаквания до приюта за кучета и сектор "Екология" на район "Източен" - резултат няма. Когато идвали, кучетата ги нямало. Ето снимки за да ги видят къде са.

Надявам се с ваша помощ да се обърне по-сериозно внимание на сигнала за да не се стигне до сериозни последствия, и тогава да се мисли защо е станало - както с всички случаи с нахапани деца в България. Дано жителите наблизо не решат да ги тровят, че може и децата или домашните любимци да попаднат на отровата.

Репортер на сайта се свърза с шефа на Общинския инспекторат Владо Илиев, който заяви, че веднага ще бъде направена проверка и ще бъдат взети нужните мерки.


Още по темата: общо новини по темата: 70
29.11.2023 »
12.03.2023 »
11.12.2022 »
29.04.2022 »
03.10.2021 »
02.04.2021 »
предишна страница [ 1/12 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Anarchh
премахни филтъра

-2
 
 
Anarchh тъп анархист природозащитник. Такива псета по нормалните държави няма. След като не се вземат мерки ба*ти и кучетата. Предпочитам да ги избия всичките,отколкото детето ми да се плаши от тях. И на кучетата вече повече права даваме. А ние къде сме??? И за собствениците на големи грозни кучета с криви муцуни трябва да ги задължат да слагат наморници на питомниците си. Те са по-големи от децата и е доста опасно.
-1
 
 
Абе не е баш така, и ти да се прибереш в 3 през нощта и да ти лаят пред прозорците от 5,30ч, друга песен ще запееш. То не е 1-2 пъти това е системно. Има хора който това им пречи, ти си ги обичай животинките, ама ги гледай у вас, щом лаят и гонят значи са агресивни, трябва ли да стане беля и после да се тюфкате, ама те са мили дъра- бъра, да ти захапят детето пък ти им се радвай- еее извинявай, сина ми ми е по-важен от тях.
+5
 
 
Леле колко "агресивни" изглеждат кучетата , СПЯЩИ, обсадили градинката за отдих и култура... много ми е интересно агресивните кучета залаяли ли са ви поне веднъж децата, че сте скочили да ги убивате вече? ... Агресивни били, че на някой , който мрази животни му пречат с присъствието си... като случая от зимата, в който щяхте да приспите "агресивното" куче , нападнало бременни жени и кво ли не , което го беше страх от всичко и всички, защото само го биеха такива боклуци, които мразят животните... добре че един човек го спаси и сега е живо и здраво и дава на всички хора да го галят "агресивното" куче... :)) иии вашата работа същата... никому нищо не са направили животинките и айде под ножа... какво "обсадили" да бетонния парк за отдих и култура и не пускат никой до него ли? До гуша ми дойде от хора, които мразят животните .... а колкото до госпожата писала писмото - ако до сега не са нападнали дете, няма да го направят.. КУЧЕТАТА ОБИЧАТ ДЕЦА , кучетата мразят навъсени лелки, които чувствам омраза към тях, защото се чувстват застрашени :)
-6
 
 
Тия дни ще мина да ги отстрелям тия бълхарници. Ясно е че никой няма да вземе мерки
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
ВиК-Пловдив пред фалит
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: