Есента оплита математиката чрез "Творителница" в ОУ "Елин Пелин"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
07:25 / 04.11.2014
1450
Бивши и настоящи ученици от
ОУ "Елин Пелин":
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
Есента открива изложба чрез математиката. Колкото и невероятно да звучи все пак учениците от основно училище "Елин Пелин" са решили да покажат, че това е възможно. "Творителница - изкуство и знания" ще отвори врати днес от 17.00.

Тогава възпитаниците на училището, което все повече успява да развива таланта на децата, чрез интерактивни уроци по математика ще покажат своите умения и в изкуството. 

Малчуганите от подготвителните групи на детските градини в район "Западен" също ще се включат в "Творителницата", посветена на златната есен.

Освен изработени картички, моделирани пейзажи и снимки, талантливите деца ще покажат как могат да пеят и спортуват и така ще опровергаят твърденията в публичното пространство, че учениците не спортуват и не развиват таланти. Е, поне тези от ОУ "Елин Пелин" не престават да го правят. 

Като помощник на техните учители, за да правят всичко това идва проект "УСПЕХ", който и през тази учебна година 2014/2015 година включва 15 клуба. В групите децата доусъвършенстват уменията си по математика, участвайки в клубовете "Знание и успех-Питагор", "В дълбините на математиката", Забавната математика". Тези пък, които обичат природата и науката свързана с нея участват в клубовете за екокултура "Природа и здраве", "Пътешественикът".

Другите клубове са за момичетата, които се възхищават на мажоретните състави, момчетата, които мечтаят да са носители на "Златната топка". Няма как да няма и такива ученици, които държат на езиците-български и английски. Те пък с помощта на преподавателите си ще са в клубовете" Веселите азбукарчета" и Уча и се забавлявам на английски език".

От училището канят всички желаещи, родители, баби и дядовци, както и представителите на медиите да отразят тази Творителница, която оплита математиката в есента и затвърждава знанията на децата по различните предмети, чрез извънкласните занимания.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Пълен обрат със сервиза и недоволната клиентка!
Пловдивски учен с рекорден брой награди "Питагор"
В Пловдив казват кога е подходящият момент да имаме дете
Пригответе си поне 60 лева, ако искате да ги гледате на живо в Пл...
Луксозен хотел си направи незаконен паркинг в сърцето на Пловдив
Почина Христо Баев


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).