ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Елена Гунчева използва най-грозната обида за момичето, което отиде с питон на бал в Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:38 / 29.05.2023Коментари (7)36944
© Фейсбук
Елена Гунчева погна момичето, което отиде с питон на бал в Пловдив, младата дама обаче не й остана длъжна. Това стана ясно от клипче, качено в социалната мрежа TikTok, видя Plovdiv24.bg. Във видеото момичето, на име Дариела, казва: 

"Аз не съм абитуриентка, най-добрата ми приятелка е, и аз отидох на бала й, за да се снимаме със змията. Отидохме за 20 минути, снимахме се и това беше. Искам да кажа, че роклята ми струва 100 лв., гримът и прическата - сама съм си ги правила, не съм отишла с последен модел Мерцедес, отидох пеша, носих си змията", казва Дариела. 

"Г-жа Гунчева, която явно е много успешна юристка, политичка, народна представителка, не знам и аз вече каква е, отново се изказва неподготвена. Този път обаче засяга мен с моя снимка и "уникален текст", казва още момичето. 

"Дресьорката на питони явно лично се е засегнала. В клипче в Тик-Ток се обяснява надълго и нашироко колко й струвала роклята, защо била отишла и т.н. Доста смешно. Явно лично се е засегнала, но пък пълно щастие няма. Искаше да бъде забелязана, забелязаха я. Понякога се отчайвам от тъпотата на някои хорица", отвръща на клипа на момичето Елена Гунчева в свой пост в мрежата.

Публикуваме първия текст на Гунчева, заради който Дариела прави видеото без редакторска намеса: 

ДЕН ЗА ИЗЛАГАЦИИ

Досега се опитвах да се сдържам, за да не нарушавам комфорта на празнуващите потресаващия факт, че са успели да избутат образованието си до диплома за средно образование. Но пък и аз съм човек, не е човешко да се сдържам чак толкова.

Скъпи млади хора, вероятно днес не го осъзнавате, но абитуриентският бал не е центъра на живота. Дори не е и важен. Цената на екстеншъните, роклята и прическата Ви не интересува никого освен нещастните Ви родители, заплатили поредните ви прищевки. Разгологъзените тоалети предизвикват само подигравка и разсъждения как точно ще се издържате след тоя велик и култов ден на завършването.

Преди да отивате на бала си с трактор, автобус, мощен джип или лъскаво возило /обикновено взето назаем/, си отворете дипломата и си огледайте оценките. След това се вгледайте в главата си и си пребройте знанията. И ако можете да броите само до дванадесет, по-добре празнувайте по-смирено.

Защото утре ви чака Бюрото по труда, щанда в магазина или подреждането на склада. И лъскавото рокле днес утре няма да прикрие факта, че сте функционално неграмотни и обречени завинаги на посредственост.


Искам да поздравя и тези абитуриенти, които показват стил, класа и скромност. Най-скъпите рокли, уважаеми момичета, са без пайети и не показват повече, отколкото е прилично. Най-класните костюми, момчета, не изглеждат, все едно отивате на прайд, а не на бал. Класата и стила си личат отдалеч. А изгъзиците ви с дрехите /да, точно това е думата/, впечатляват само тези, които като вас не осъзнават смисъла и значението на завършването на тази степен на образование.

Потрошавате няколко месечни заплати на родителите си за една нощ. Без значение какво има в главите и в дипломата Ви. Не Ви порицавам. Животът утре ще Ви удари повече, отколкото си мислите. Утре започва трудното. Утре ще разберете как се изкарват парите за роклята и прическата. Тези, които имат знания и отлични оценки, ще продължат нагоре. Естествено, ако просто не отбият номера и да се запишат в 223-я университет в Горно Нанадолнище със специалност "Мениджър на сладкарски услуги" или нещо подобно.

Порадвайте се днес. На това, което сте постигнали. Роклите утре ще ги приберете в гардероба, където да прашасват и повече няма да ги облечете. Прическата ще я развалите и само снимката ще ви напомня колко пари сте потрошили по главата си. Които пари могат да ви трябват да си платите наема например.

Поздравявам тези, които са учили усърдно, които имат знания и знаят, че науката е слънце, което в душите грей.

А когато коври носят питони, за да се опитат да впечатлят околните и те да не забележат вакуума между ушите им, картинката е по-скоро жалка, отколкото впечатляваща.....

Елена Гунчева-Гривова

Повече за целия скандал можете да видите във видеото.



Още по темата: общо новини по темата: 318
28.03.2024 »
27.03.2024 »
23.03.2024 »
22.03.2024 »
21.03.2024 »
21.03.2024 »
предишна страница [ 1/53 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 04.06.2023 г.
0
 
 
Гунчева до обяд мрази себе си, а след обяд другите. Друго толкова зло същество не може да се роди, а ако се роди не може да се отгледа.
0
 
 
Всяка дума на госпожата е вярна,с изключение на грозния и последен коментар за коври,влечуги и прочее. Ако се замислим,тя е права,без да обиждам или защитавам който и да било.
+1
 
 
Страхотна идея на децата, и ефектно и не много скъпо. На фона на всичките други изхвърляния за хиляди левове, тяхната идея се е получила много добре. Не мога да разбера само, другарката Елен(а), не може ли да намери някой опонент от нейният калибър, било то по килограми, години, акъл с който да си мери капацитета, та тръгнала да се заяжда с 16-17 годишни момичета. Жалка сте драга Елен!
+1
 
 
Но тези балове са пълен цирк и излагация, особено в провинцията. Бедни хора се изхвърлат теглейки заеми и правейки сватби пълнещи ресторанти. Пълна простотия. Сега вече цирк е и поканата на класната, живота не е сладникав филм. Отвратителто време, хиляди се чудяк какво да измислят за простотия и цирк, чудят се какво да измислят да да изпъкнат. Догодина с мечка и циганин с гъдулка. Таза практика трябва да спре, да се съберат, да се повеселят без тази суета и показно.
+1
 
 
Ами забравихте я. Гривова. Затова ви напомня ,че е жива. И и личи ,че одъртява ,оглупява ,погрознява и злобее. Младичките я дразнят! А кога беше вице на онзи нискочел рептил ,на нея никой не и пишеше ,че се снима с влечуго. Може би щото и тв е ковра ;)
0
 
 
не се сърдете на другарката Гунчева Мунчева.Тя така си гледа.И обича руските ракети да влизат някъде-май в родината и.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: