Ден на таланта в ОУ "Васил Левски"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:02 / 18.12.2014
2953
Бивши и настоящи ученици от
ОУ "ВАСИЛ ЛЕВСКИ":
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
На проведения вчера Ден на таланта в ОУ "Васил Левски" Пловдив учениците тържествено откриха обновения физкултурен салон, като осъществиха своя празник в модернизираното помещение.

Възпитаниците на училището с вълнение и огромно желание подготвиха своите изпълнения, доказвайки категорично талантите си.

Даровитите художници в училището бяха изложили свои рисунки, загатвайки на зрителите за вълнуващите изяви в предстоящото представление. 
 
Танцова школа "Терпсихора" откриха сцената с танца "Everybody Dance", като създадоха изключително емоционална атмосфера. Талантливи танцови изпълнения показаха ученици от 2, 3, 4 и 5-и клас със солови и дуетни изяви, изпълнения на групи, мажоретен танц и "Весела гимнастика".

Музикална дарба заявиха ученици с индивидуални, дуетни и класни изпълнения на популярни и коледни песни. Третокласникът Велизар Гърков развълнува всички с "Алегро" - изпълнение на китара, шестокласникът Симеон Димитров принуди слушателите да затаят дъх с класическо изпълнение на синтезатор, а Теодор Грибачев от 5-и клас взриви публиката с майсторски бийтбокс.

Най-добрите разказвачи сред учениците развеселиха зрителите със смешна приказка, забавна сценка и ги поздравиха за приближаващите празници с новогодишна приказка. Патриотичния дух на публиката повдигна първокласник с рецитиране на "Аз съм българче" от Иван Вазов.

За озвучаване на събитието и поддържане на висок градус на настроение се погрижиха госпожа Елена Захариева - музикален ръководител, и воденият от нея вокален състав към училището.

Директорът на училището - Гергана Витева, поздрави ученици и учители с придобиването на обновения салон, с многообразието на таланти сред възпитаниците на ОУ "Васил Левски", с идващите светли празници и предложи отбелязването на Деня на таланта непосредствено преди Коледа да се превърне в традиция и занапред като празник за създаване на коледно и новогодишно настроение, потапяйки всички в необятната палитра от дарби у децата.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Прокуратурата: Няма установено наличие на алкохол в кръвта на Кри...
Затворът в Пловдив стана като хотел - бани, кухни, трапезарии
Интересни рокади в пловдивската прокуратура
Кадри от камера: Вижте хвърчащите отломки от джипа 3 секунди след...
Масирани проверки на един от изходите на Пловдив
Поискаха оставката на шефа на КАТ Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).