Ден на отворените врати във Философско-историческия факултет на ПУ

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:38 / 14.12.2014
2502
Бивши и настоящи студенти от
ПУ "Паисий Хилендарски":
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
Ден на отворените врати организира Катедра "Философия" към Философско-историческия факултет на Пловдивския университет "Паисий Хилендарски" утре, 15 декември, от 15:30 ч. в сградата на ул. "Костаки Пеев" №21.

В събитието ще вземат участие базовите учители по философия, както и техни възпитаници, които ще имат възможността да влязат в аудиториите и да станат студенти за един час, да се потопят в академичната атмосфера чрез лекция на гл. ас. д-р Валентин Аспарухов в рамките на семинар по Онтология, както и да участват в дискусия на тема "Смисълът на философстването". Ще бъде показан и филм на BBC за Мартин Хайдегер.

Денят на отворените врати, който е част от честването на 10 години от създаването на Философско-историческия факултет на Пловдивския университет, ще завърши с разговор на по чаша вино.

Информация за всички събития в програмата за честванията на 10-годишнината на ФИФ може да видите на специализирания сайт: http://logos.uni-plovdiv.net/en/10-godini-fif1


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
МВР Пловдив: Две пътни произшествия със загинали!
Богослов: Митрополит Николай може да кандиса за патриарх, защото ...
Поредно странно паркиране в пловдивски мол
Продължава мащабният ремонт на Централна гара Пловдив
Пловдив обича Лили Иванова
20-годишният Юджел oт "Столипиново" за живота в Германия: Всичко ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).