ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Чомаков: В Общината карат на проекти и финансиране от миналия мандат
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:42 / 08.04.2011Коментари (15)5490
© Plovdiv24.bg
Иван Чомаков говори за Синдикалния дом
Във връзка с нашумелия в последните два дни проблем със строителството на Синдикалния дом, Plovdiv24.bg се свърза с екскмета на Пловдив, Иван Чомаков

Припомняме, че сегашния кмет на Пловдив, Славчо Атанасов, в сряда (05.04.) каза, че не може да носи вина за договора, в който са предвидени нищожни неустойки, около 0.05%, тъй като не е подписан от него, а е подписан по времето на кметуването на Иван Чомаков

Иван Чомаков започна с уговорката, че не може да говори за нещо, подписано преди четири години и плюс това, "в момента договорът не стоял пред него, за да го коментира".

"Строителството започна година и половина по-късно. Така, че как ще се изпълни всичко в срок. Има някакви технологични срокове, които трябва да се спазват", поясни Чомаков и допълни, "че предполага, че ако на фирмата е плащано в срок, те може би са щели да завършат строителството, когато е трябвало." От думите му стана ясно още, че това е двустранен процес.  

По отношение на неустойките, за които Атанасов каза, че били нищожни, коментарът на Чомаков беше следния: "Има си строителен надзор, който е назначен, има ред институции, които трябва да контролират сроковете и качеството за изпълнение. А сега, ако Славчо бърза да го открива за изборите, това е друга тема". 

"Поне да вземат да изпълнят едни проект за 4 години. Карат на проектите от миналия мандат и не само на проекти, ами и на финансиране", завърши с критика към с
©
Явно паметта на г-н Чомаков му изневерява. Вижте сами грамотата, която лично той на 10 декември 2006 г. връчи на един от управителите на Plovdiv24.bg. А репликата "Как се влиза в него" (б. а. сайта) оставяме на вашия коментар. Трябва да обърнем внимание на г-н Чомаков, че е невъзпитано да се пита една дама за възрастта й.Вижте конкретната новина от връчването на грамотата
егашното управление на града, Чомаков.

В тази връзка днес в общината кметът Славчо Атанасов и председателят на ОбС Илко Илиев, отговориха иронично на нападките на всички, които твърдят, че община Пловдив работи по проекти от предишните управления. 

"Наистина виждам какви усилия коства на администрацията на общината да се довършват техните проекти", с насмешка каза Илко Илиев

Кметът беше още по лаконичен:

"Знаете, че аз не обичам да правя първи копки", прояви пък тънко чувство за хумор той.  

Чуйте целия звуков файл!

Проследете новините по темата тук


Още по темата: общо новини по темата: 140
26.08.2020 »
01.06.2020 »
10.12.2019 »
27.05.2019 »
01.08.2016 »
22.06.2016 »
предишна страница [ 1/24 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+5
 
 
От позицията на човек гласувал за д-р Чомаков,казвам че само заради сделката с Панаира той трябва да бъде изхвърлен в миманса!Нека повече не бъде споменаван.
+1
 
 
Чомаков - президент!!! Славчо - вице....! Доказан екип.
+2
 
 
Ноу коммент! На дръвника главите и на двамата! За назидание!
+2
 
 
Присмял се Хърбел на Щърбел (и обратно)... Ех, гилотино - и за двамцата!
0
 
 
СлаФчо казва, "че не може да носи вина за договора, в който са предвидени нищожни неустойки, около 0.05%, тъй като НЕ Е ПОДПИСАН ОТ НЕГО, а е подписан по времето на кметуването на Иван Чомаков". По-голяма наглост и безочие от това ....... Това недоразумение СлаФчо е не само келеме, както казва Магда, ами и кухоглава мисирка. Умнико, нали, като станеш кмет, поемаш Общината заедно с всичките и активи и пасиви бе? Кому държа нещо до сега, като не е бил според теб изряден договорът, да вървиш към анекс или други допълнителни договорености. за това обаче се иска малко да имаш, но навреме да ти идва, а не преди избори. Явно кухоглавието е голямо.
+3
 
 
Това е един от малкото коментари на Слафчо по повод на завареното от Чомака. Явно са се договорили да мълчи. Не може да получиш община без почти никаква останала собственост, щото Чомака разпродаде практически всичко, барабар със заем за 50 млн. и да се правиш на ощипана мома. А Чомака е за разстрел без съд. И тялото му да се погребе извън чертите на Пловдив. Най-добре в двора на свинаря в Ягодово.
+4
 
 
Може да съм прост,даже и повече от прост,но,ей Богу,не ми е ясно как тоя дебилен глупак на снимката има очи за публични прояви,след като 8 години работеше против интересите на града,по-точно в интерес на едно-единствено лице,пребиваващо в Пловдив - знаем кой е той... Че чУмакофф и срам е абсолютен оксиморон е ясно,но как намираш още сили да си пулиш сурата на публични места,след тоталната съсипия,която остави след себе си,бе келеш???...
+4
 
 
Абе Чомаков, че не е стока- не е! Ама я Славчо да каже, по кои проекти работи и кои са заварени от предишния кмет. Не иронично и с насмешка да се изказва, ами да цитира- ето този проект е изцяло наш и вижте как върви по вода! На такива хора като Славчо им се вика - келемета!
+5
 
 
Вчера нещо попитах за кмета Славчо Атанасов, но никой не даде отговор, сега да попитам екскмета Чомаков - по чие време и при какви обстоятелства бе продаден древният форум около пощата??? Кой и какъв е екскметът Чомаков пред хилядолетната история на града ни, че се стигна дотам, разкрит форум, където можеше човек да слезе и да върви по древната улица, на нивото на древния град, сега да стои грозно ограден, да се затрупва с пръст и да растат храсталаци и малки дръвчета вече върху него!!! По-голям срам и кощунство аз като пловдивчанка не знам да има! Срам! А какви кметове е имал градът ни!
+2
 
 
Неустойка от 0,05% независимо от какво е направо комична.Докторе,да не би някой да се е облажил от тези цифри?!Абе хвани Чомаков,удари го в Славчо!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юни 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Пролетни бури удариха страната
Парламентарни избори 2024
Евроизбори 2024
Честване на 2 юни - Деня на Ботев
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян (2272) 15%
Спас Гърневски (2073) 14%
Д-р Иван Чомаков (1402) 9%
Славчо Атанасов (3911) 26%
Иван Тотев (4197) 28%
Здравко Димитров (1313) 9%
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: