ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Читател: Откакто сложиха светофар за ляв завой, става нереално дълга опашка!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:50 / 15.12.2015Коментари (141)20116
© Google
Редовен читател на Plovdiv24.bg изрази негодуванието си от новите светофари. За какво става дума?

"Здравейте! Искам да се oплача от поредната безсмислица със светофарите в Пловдив! Живея на улица "Поп Манол". Целият квартал излиза от ул. "Брезовска" към булeвард "България", като близо 80% от хората  правят обратен завой, за да отидат към центъра. 

Откакто сложиха светофар за ляв завой, става нереално дълга опашка, дори и да не е час пик и хората от "Брезовска" не могат да влязат в лентата за ляв завой, защото опашката подминава улицата и става нереално задръстване.

Левият завой е само за 12 секунди и е напълно недостатъчен. Такова нещо не е имало никога. Това е поредната глупост, която някой чиновник е решил, че е по-добре, без да направи проучване. 

Ако някой просто отиде и остане 5 минути на даденото място сам ще се убеди за какво говоря. Моля да се обърне внимание на тази нелепост".



Още по темата: общо новини по темата: 993
21.03.2024 »
20.03.2024 »
16.03.2024 »
13.03.2024 »
13.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/166 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Истината е че сега светофарите ни принуждават да спазваме правилата за движение по пътищата и се получават задръствания.Макар дори и сега да има идиоти които да завиват на Менделеев на ляво на Мебелна къща от дясна лента която е само за направо.Истински ще ги оценим когато се разбере че така направени намаляват ПТП в града в което съм сигурен.
+2
 
 
Светофара на Източен и Мария Луиза също вече трупа опашки през целия ден!!
0
 
 
Тук някои хора претендират, че част от шофьорите тръгвали бавно. Ами решението на този проблем са таймерите. Да питаме кмета защо ги няма. И откога изразяването на мнение е мрънкане. И защо хората не могат да приемат, че има и други мнения освен собственото им.Това все пак е демокрацията да можеш свободно да изразиш мнението си. Всеки който си е платил данъците и е жител на Пловдив има право да изисква качествено свършена работа от общинарите. За това хората им плащат - явяват им се работодател.
+4
 
 
забелязахте ли, че е премахнат светофара на велешки и ботев и резултата е уникален 0 чакащи коли!това е единствения плюс на реформата!всичко друго е безсмислена имитация на дейност с цел крадене на пари!
+2
 
 
Стига ревахте.Като се качите в тия коли за разнообразие започнете да карате адекватно. Като светне жълто вече да сте на 1-ва и на зелено да сте тръгнали,а не тепърва да рънчите скоростите.Така вместо 4 коли за 15 секунди ще минат 8,примерно.Натискайте спирачките като светне жълто,а не като е червено да давате газ току виж успеете да минете на магия и на тия дето вече им е зелено няма да им се налага да натискат спирачката вместо газта. 90% от нас познават почти всички големи булеварди и знаят къде има светофари и пеш.пътеки. И давайте мигачи по-често,че заприличваме на Афганистан.
+2
 
 
в кат Пловдив има много ама много прост личен състав а също и толкова корумпиран
+1
 
 
Аз пак искам да питам защо затворихалевия завои към White bar които е веднага след сцетофара, ако трябва да завия кам НОИ трябва да направя обратен на следващия светофар и това е новата адска тапоумщина...
на 15.12.2015 г.
-1
 
 
Всеки все е недоволен от нещо. Един светофара му е крив, друг, че има пешеходци които да пропусне и т.н. И на мен са ми криви много неща. И аз искам да ме пропускат на пешеходни пътеки, да вървя спокойна по улицата, а не да има паркирали коли и да застрашавам живота си, защото колата ТРЯБВА да бъде на тротоара. Искам да имам постоянна работа, и аз искам да имам добри доходи. Искам когато ида на лекции, да си купя примерно вафла, не да си броя стотинките дали ще ми стигнат за една вафла или нещо друго. Искам да си взема образованието, да си намеря доходна работа. Никой не ни иска нас студентите, защото учим те не можели да се съобразяват с нас. Искат стаж, искат образование, къде да го направя този стаж? И аз искам да уча нещата на практика, обаче никой не ни води по фирми. Сигурна съм, че има много хора които не им стигат парите, лишават се от много неща. Обаче мрънкачи много това не е наред, онова не е наред. Ами и при повечето хора все нещо не е наред, ама си търпят нали? Всеки се заяжда за най- дребното, а не може да види другите много по- хубави неща например семейство, родители, приятели. Все се мрънка за нещо. Аз все още вярвам, че все нещо ще се оправи, защото ако хората не издребняват толкова, нещата ще са много по- добри..Иначе: (1) Завиването наляво се извършва от най-лявата пътна лента по посока на движението, а когато лентите са обозначени за движение в съответна посока - от лента, предназначена за завиване наляво.(2)При завиване наляво за навлизане в път с двупосочно движение водачът на пътното превозно средство завива така, че да навлезе по възможно най-краткия път в дясната част на платното за движение.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Аматьорски футбол
Катастрофи в България
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян (869) 16%
Спас Гърневски (775) 14%
Д-р Иван Чомаков (527) 10%
Славчо Атанасов (1423) 26%
Иван Тотев (1443) 26%
Здравко Димитров (477) 9%
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: