ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Бомба със закъснител: Как тесният бул. "Македония" ще поеме и двата потока - от Бетонния мост и от пробива?
Автор: Диана Бикова 08:30 / 14.05.2024Коментари (17)19417
© Plovdiv24.bg
Община Пловдив подготвя условията за нови обществени поръчки по ЗОП за проектиране на развръзките от южната страна на Бетонния мост, съобщи за Plovdiv24.bg заместник-кметът по строителство инж. Тошо Пашов.

Процедурата може да се финализира до края на годината, ако няма обжалвания пред КЗК и ВАС. Така преди пълното завършване на новото съоръжение, чието изграждане пък трябва да започне в средата на юни, е възможно да има готов проект за развръзките в район "Южен". Темата откъде ще дойдат парите за изграждането все още не се засяга.

Проблемът с трафика ще избухне с пълна сила догодина, когато бъде завършен напълно и пробивът под централната гара на Пловдив. Водачите ще се озоват в  капан, тъй като широките съоръжения извеждат колите в пътен улей. Бул. "Македония" ще трябва да поеме и двата транспортни потока - от Бетонния мост и от пробива. 

Според предварителната ни информация развръзките трябва да включват реконструкция на улиците "Кукуш", "Димитър Талев", "Македония", "Калиакра", "Акад. Петър Динеков". Според експерти пространството е тясно за пълноценен пътен възел, но е възможно да се предложи нещо екстравагантно. Предстои да видим какви проектни предложения ще се направят.


Още по темата: общо новини по темата: 263
27.05.2024 »
20.05.2024 »
16.04.2024 »
15.04.2024 »
15.04.2024 »
15.04.2024 »
предишна страница [ 1/44 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Обърши си лигите, че се разпени за жална майка Русия и блянове за СССР. ЕС не е никакъв проект на САЩ, а е икономически съюз за търговия на желязо и въглища между няколко европейски страни след ВСВ. От там имаш ЕИО и Евратом съюзите които полагат основите на съвременния ЕС. СЗО отново не е проект на САЩ. Създадена е преди повече от 100 години и при учреждаването ? участва и Русия. В момента СЗО е се "притежава" от Китай които наливат огромен финансов ресурс там. А китай са другарчета с Русия. И какво стана, от нещата които си написал излиза, че разпространяваш лъжи и клевети без да си запознат с темата. България като страна пропада заради ограниченията наложени върху икономиката от комунистическия режим. След "краха" на комунизма идват наследниците му които отново задушават свежите инициативи с мутри, окупиране на властта и милиционерщина.
0
 
 
Тъй като в България няма ефективно осъден висш политик, малките политици си правят онова, което им наредят отгоре. И тъй като големи съдени няма и малките си мислят, че и на тях ще из се размине. Една пародия на държава сме откъдето и да ни погледнеш. Сещате ли се за нещо, което е устроено и работи така, както трябва? Аз за нищо не мога да се сетя. Шанс за тази страна ще има тогава, когато САЩ и проектите му, към които спадаме и ние в редиците на НАТО, ЕС, СЗО и т.н. се разпаднат. Белким тогава хванем правилния път. Защото ежедневно в Пловдив виждаме какво блато е навсякъде, но се правим, че е добре, защото е Европа.
+2
 
 
Сетиха се! Това го говорим от години. А кой ремонтира бул. Македония без разширение както трябваше да е по ОУП? Помнители ли бе??? Всичко се прави козметично, предизборно и да се крадне половината пара. Същият мамин го направи това и на Коматевско, пак особено тъпо изпълнение. Ще му берем тръните още бая десетилетия.
+2
 
 
Отвратително без да се преовеличава ще се парализира голяма част от движението на много места. Вие сте тъпи кухи лейки където решавате всички тези неща и правите измислени ремонти на 100 места и нищо никъде не се случва! 2-3 км да ги минават по 30-40 минути без значение колко е часа това го няма и в мегаполисите където движението е .... тъпа сган
0
 
 
Като вдигнем социалистическите данъци за стари автомобили и направим реално ГТП. Градът ще стане автомобилна пустиня
+3
 
 
ВАЖНОТО Е ДА ИМА ПРОЕКТИ И СТРОИТЕЛСТВО,ТА НАЛИ ТОВА Е ЗЛАТНАТА МИНА ЗА КРАДЛИВИТЕ УПРАВНИЦИ!!!ВСЕКИ ЧОВЕК,КОЙТО ПОЗНАВА ГРАДА,ЗНАЕ,ЧЕ ТРАФИКЪТ НЯМА ДА ОЛЕКНЕ С НОВИТЕ ПРОЕКТИ!!!
+3
 
 
Споко-упръвътъ са саде умници-особено предишните които го измислиха този проект-всичко ще е точно и банковите сметки на някои ще се напълнят
на 14.05.2024 г.
+1
 
 
Алооу, упръвътъ!!! От "пробива" започва ул.Македония, която минава покрай халите и там ляв завой към Екстрийма, който е АД. Също от "пробива" продължат напред към бензиностанцийката ЕК петрол, там трябва да направят ляв завой, който пак е АД. Не виждам тоя огромен поток как може да стигне до самата ул. Македония, която води към Кауфланд. Лесно ще е само да излезеш от Кичука през "пробива". В момента, в който го отворят ще стане тапата.
+2
 
 
Проблемът с трафика ще избухне с пълна "сила догодина, когато бъде завършен напълно и пробивът под централната гара на Пловдив." Блажени са вярващите.. Най-малко 2 години ще се мотат там!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Парламентарни избори 2024
Абитуриентски балове 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: