Благи гости дариха 20 семейства в "Тракия"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:19 / 30.12.2014
2471
Дамите от Лайънс клуб "Евридика-Пловдив" направиха щедро дарение за трета поредна година на 20 семейства в затруднено положение, живеещи в район "Тракия".

Акцията се реализира с помощта на експертите от районната администрация и социалните служби, които осъществиха срещата с хора с тежки заболявания, самотни възрастни, деца с един родител - всички те нуждаещи се от жест на внимание, от подкрепа и от протегната ръка.

Благодарение на множество дарители дамите от "Лайънс-Евридика" осигуриха хранителни продукти, лакомства, перилни и почистващи материали за хората в нужда.

Акцията се отличава най-вече с отношението, което се засвидетелства към хората, тъй като представителите на Лайънс посещават техните домове, за да видят на място нуждите им и да чуят техните очаквания, за да продължат своето добро дело с още добри дела и за напред.

"Изключително признателен съм към всички участници в дарителската акция, особено благодарен съм на "Лайънс-Евридика, че са наши партньори и за трета година даряват радост и надежда за Коледа и Нова година на много семейства от район "Тракия"", заяви кметът на района Костадин Димитров.

Същевременно той благодари и на всички дарители за района, които цяла година подпомагаха социалните акции на районната администрация.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Лиляната изпрати абитуриентите
Нов инцидент на мястото, на което стана фаталният сблъсък с джипа...
Станислав Цанов идва в Пловдив, говори и за лошите коментари
Шефът на КАТ Пловдив: Не съм гледал километража на джипа
Керана и още 13 млади пловдивчани с награди за 24 май
16 пъти шофьорът на джипа от бул. "Руски" е бил хващан в крачка


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).