Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Благи гости дариха 20 семейства в "Тракия"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:19 / 30.12.2014Коментари ()2483
©
Снимка: Архив
Дамите от Лайънс клуб "Евридика-Пловдив" направиха щедро дарение за трета поредна година на 20 семейства в затруднено положение, живеещи в район "Тракия".

Акцията се реализира с помощта на експертите от районната администрация и социалните служби, които осъществиха срещата с хора с тежки заболявания, самотни възрастни, деца с един родител - всички те нуждаещи се от жест на внимание, от подкрепа и от протегната ръка.

Благодарение на множество дарители дамите от "Лайънс-Евридика" осигуриха хранителни продукти, лакомства, перилни и почистващи материали за хората в нужда.

Акцията се отличава най-вече с отношението, което се засвидетелства към хората, тъй като представителите на Лайънс посещават техните домове, за да видят на място нуждите им и да чуят техните очаквания, за да продължат своето добро дело с още добри дела и за напред.

"Изключително признателен съм към всички участници в дарителската акция, особено благодарен съм на "Лайънс-Евридика, че са наши партньори и за трета година даряват радост и надежда за Коледа и Нова година на много семейства от район "Тракия"", заяви кметът на района Костадин Димитров.

Същевременно той благодари и на всички дарители за района, които цяла година подпомагаха социалните акции на районната администрация.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Blagi-gosti-dariha-20-semeistva-v-Trakiya-533351
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.