Безработен пловдивчанин мята камъни по банки и псува поп

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
09:34 / 30.12.2014
4692
Безработен пловдивчанин отива на съд по обвинение в хулиганство, след като потрошил с камъни витрините на две банки, а за капак напсувал свещеник, съобщиха от районната прокуратура. 

Изпълненията на Иво Котев станали на 19 януари т.г. около 16 часа. В неделния ден той вървял по ул. "Съединение", където видял банков клон. Взел голям камък и от около 5-6 метра го метнал по витринното стъкло на банката. 

Тъй като то било подсилено, не се счупило напълно. Иво не се отказал, взел отново камъка и го метнал по стъклото, което пак издържало на удара. Следващият път избрал вратата, която от удара се напукала и в нея се образувала дупка.

След това Котев видял втори банков клон. Той отново хвърлил камък три поредни пъти по витрината и входната врата на клона, като ги потрошил. Малко по-късно стигнал до храм "Св. Преображение Господне" в жр "Тракия". 

Блъснал с крак входната врата на храма, след което продължил яростно да я рита. В църквата били свещеникът и продавачка на свещи, към които Иво извикал: "Ей, попе, на кого вярваш ти, на кого продавате свещи и обирате парите на хората, да ви е..а майката". 

Минути по-късно бил задържан от полицаи, на които веднага признал всичките си "подвизи". Котев го грози затвор до 2 г. или пробация, а също и обществено порицание.


Източник: в. "Монитор"

Виж коментарите (8)
Още новини от Новини от Пловдив:
Прокуратурата: Няма установено наличие на алкохол в кръвта на Кри...
Затворът в Пловдив стана като хотел - бани, кухни, трапезарии
Интересни рокади в пловдивската прокуратура
Кадри от камера: Вижте хвърчащите отломки от джипа 3 секунди след...
Масирани проверки на един от изходите на Пловдив
Поискаха оставката на шефа на КАТ Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).