ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Багерист реши кардинално проблема с паркирането, изсипа пръст върху кола, дамата бясна!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:19 / 30.12.2020Коментари (95)117316
© Plovdiv24.bg
"Безнаказаността в България" - така читателка на Plovdiv24.bg озаглави сигнала си, изпратен до нас. Нека узнаем сега за какво по-точно става въпрос: "Здравейте! Да ви разкажа как се решават проблемите за преминаване - изсипваш кофа с пръст и очакваш колата да се измести!

Както виждате от записа, случката се разиграва на 23.12. около 14:00 часа в "Кършияка" в Пловдив. Колата е спряна да се разтовари стока (не е стояла повече от 10 минути).

Господинът с багера решава да мине, но колата му пречи и той реши просто да захлупи кофата с пръст върху колата, това при условие, че ние сме отвън и готови да преместим колата, виждайки го, че идва!

Последва разправия и чакане на полиция (над час)! Познайте какво стана!? Нищо, абсолютно нищо. Господата полицаи казаха, че не можело нарочно да е изсипал кофата!

И щом съм имала каско, какъв ми бил проблемът!? Проблемът е, че ето такива хора остават ненаказани и си продължават да правят каквото си искат, защото знаят, че за такива незначителни неща никой няма да им обърне внимание... и са прави!".



Още по темата: общо новини по темата: 2374
26.04.2024 »
23.04.2024 »
22.04.2024 »
21.04.2024 »
21.04.2024 »
13.04.2024 »
предишна страница [ 1/396 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на pepsyto
премахни филтъра

-5
 
 
Вие също сте същите безмозъчни същества, като господина с багера!!! Ако се беше случило на вас щеше друга песен да пеете!!! Да ви имам ограниченото мислене, коплексари такива!!! Знаете само по форумите и сайтовете да пише, по-скоро да обиждате, защото вие друго не можете!!! Като не сте доволни от живота си променете нещо, не си избивайте комплексите, случая в/у мен!!! Лека вечер на всички и весело посрещане на новата година!!! Мен не ме мислете?И колата е добре, и аз и близките ми също, и от живота си не мога да се оплача!!! Вие му мислете
-9
 
 
Абе аз съм пък на друго мнение. Дори и да съм спрял, където не трябва си има органи, които да ме глобят. Къв е тоя тъпак, дето ше ми изсипва кофата. Тряя сега да му вземат правото за управление, да стои 6 месеца без работа , да олати една хилядарка акт, та да знае другия път.
+6
 
 
Това със стоката е оправдание за причините да се набърка вътре. Каква стока може да караш с тая тарга освен някаква селска шунда с претенции. Другия път...Страх лозе,пази!
+11
 
 
Това го има в руските сйтове за неправилно паркирани коли на кифли.Само че там не им слагат малко пръстчица на капака,ами изливат една бъркалка бетон вътре в колата.Кифлата се научава завинаги,че така не се паркира.
-4
 
 
Тука май коментират само мъже -комплексари ,без никакво възпитание!Дори и да е нарушила госпожата нещо,не е това начинът да и се покаже...Но явно Бай Ганьо и Сие ,не познават други начини..! Каква липса на въображение ..!
И напред Ботев теб обичам аз...
на 30.12.2020 г.
+2
 
 
Нагла и проста жена, багериста другия път може да стовари кофата върху тавана и предното стъкло, даже и каското няма да покрие щетите, след като има знаци, че в улицата не се влиза .... тръгнала да отговаря на всеки коментар и да се кара, вместо да помисли щом всички я припознават, като виновната в тази ситуация дали пък наистина не е в грешка! Не ми отговаеяй Пепи ли си Мепи ли си ... объркала си се с това, че по принцип си спираш там и не е имало проблем до сега! Това не прави нарушението ти по-малко. Има закони и те важат дори и в първите 10мин. за които спираш на забранено!
+5
 
 
Докато на четирите входа на града не се исталират КПП та и не се започне да се проверяват влизащите в града по първа адресна регистрация дали са от града или са чисто селяни ще е така. Мерки трябват срещу селянията, не приказки по форумите!
+10
 
 
Типичен пример за нагла селянка с претенции.Абе госпожо държавата ли ти е виновна че ти се мислиш за индивид над закона.То бива наглост ама това е в повече.Не стига че е виновна пък и нахална.Да беше му отказала хидравликата та да се свлече кофата върху колата ти та другия път да се замислиш къде спираш макар че като гледам няма с какво да мислиш щом на тази ситуация търсиш други виновни
+8
 
 
Еееее, може ли пък такава селска наглост.Не стига че си е вкарала бракмата където не трябва,лъже че е стояла 10мин само и после пък се и жалва тъпата овца .Такива нагли селяни с който се напълни града трябва да се бият на почивки.Само боя възпитава подобни маймуни !
+8
 
 
Госпожо има закони и трябва да се спазват. Вие сте в нарушение, а дори фиш не са ви писали и се оплаквате. Едновременно нарушавате работния процес на строителите. Когато обеснявате колко е тъпа държавата се замислете дали нагли хора не я превръщат в такава. P.S. Виж колко коментара има във ваша подкрепа.
+10
 
 
Трябваше с кофата без пръст да по тавана и прозорците на тая таратайка, но все пак поздравления за багериста за постъпката му!
+6
 
 
Викаш си полиция и толкова. Ще му натряскат акта като стой та гледай. А между другото - града се напълни със "спрял съм за 5 минути" тарикати - и за тях трябват актове и то дебели.
+9
 
 
Багеристчето, а на главата на простата коза кога ?
+10
 
 
Малко пясък е сложил трябваше пълна кофа ....
+10
 
 
сега видях записа ,знам местото и от двата края има забранителни знаци и табели ,че не може да се влиза! Зад хотел Санкт Петербург е това !
+13
 
 
Добър ден! Госпожо мрънкаща, следващият път се замислете дали пък аджеба първо Вие не нарушавате Закона, като и ако сте влезли в улица, вероятно указваща че е в ремонт и е ЗАБРАНЕНО влизането.Оправданието "10минути" и "аз съм вътре" нямат сила и Вие го знаете отлично! Помислете си дали не възпрепятствате работния процес на другиго , за да заредите магазинчето/ваше или не няма значение/. С пожелания за повече самодисциплина и отговорност за всеки един от нас. Инак-дереджето все ще е такова, по Бай-Ганьовски
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Аматьорски футбол
Специализирани полицейски операции в страната
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: