ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
"Ardes.bg" откри нов магазин в Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 07:30 / 12.04.2021Коментари (0)13256
Ardes.bg, която е с 25-годишно присъствие на пазара на IT техника в България, зарадва феновете си с новината за новооткрития магазин в Пловдив. Компанията е позната с разнообразното си портфолио от лаптопи, настолни компютри, компоненти и периферия на водещи производители.

Новият обект е с площ от 242 кв. м. и официално отвори врати на 09.04.2021 г. За него Ardes.bg е избрала ключова и комуникативна локация бул. "Княгиня Мария Луиза“ №35.

Търговската зала е организирана в обособени зони, в които потребителите ще открият техника според своите нужди: от офис до подходяща за обучение, презентация или забавление; за гейминг - за любители и професионалисти; бизнес ориентирани решения; за работа от дистанция и насочена към хора, които често пътуват.

2000 са моделите в една от най-търсените категории - лаптопите, които  Ardes.bg предлага,  като в магазина потребителите могат да видят над 150 разновидности. Това предоставя на клиентите директен избор и ще им спести от времето за чакане и доставка. За съдействие в намиране на подходящо решение се грижи екип от специалисти в областта на технологиите. Бизнес секторът в града може да разчита на отдел, специализиран в областта на корпоративните комуникации.

Ardes.bg предлага регулярни промоционални оферти, които освен атрактивни са и достъпни с опцията покупка на изплащане. Процедурата за стоково кредитиране е организирана да се случва лесно и удобно както онлайн, така и  на място в обекта.

Освен хардуерни и софтуерни продукти, магазинът предлага и редица услуги, които ще осигурят спокойствие при използване им. Сред тях са: (застраховка) защита срещу инциденти на закупената техника, удължена гаранция, дистанционна IT помощ в случаите на софтуерен проблем - услуга, осъществявана от разстояние, и много др. 

Обектът ще осъществява гаранционен прием на стоки, закупени от Ardes.bg.

Както всички магазини на Ardes.bg, така и този – в Пловдив, работи при спазване на високи хигиенни норми и въведените противоепидемични мерки. С грижа към клиентите, обслужването става при необходимата дистанция с цел тяхната протекция и тази на екипа.

За всички, които предпочитат да пазаруват онлайн, на разположение е сайтът www.ardes.bg, който събира цялото продуктово разнообразие на едно място. Чрез него потребителите могат да направят поръчка в условията на домашния уют, като изберат да получат чрез доставка до адрес, или на място - в магазина. В случай че направеният избор не удовлетворява изискванията им или искат нещо по-мощно, по-различно, в рамките на 14 дни от покупката, те могат да върнат закупената техника. Tози срок може да бъде удължен до 60 дни чрез включване в програма Premium Support, която осигурява достъп до специални оферти и ексклузивни отстъпки за услуги.

С новата инвестиция Ardes.bg разширява мрежата си от обекти, които към момента обхващат градовете Варна, София, Велико Търново и Перник, като последните два работят на принципа на франчайз. Откриването на магазина e част от стратегията за развитие на компанията, като в бъдеще Ardes.bg планира присъствие и в други градове.
Рекламна публикация
РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Природни стихии
Катастрофи в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
49-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян (1663) 16%
Спас Гърневски (1461) 14%
Д-р Иван Чомаков (1000) 10%
Славчо Атанасов (2694) 26%
Иван Тотев (2656) 26%
Здравко Димитров (904) 9%
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: