Внучка наби баба си заради Фейсбук, не я добавила в списъка с приятели

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
12:00 / 23.12.2014
3142
Внучка наби баба си за това, че ѝ отказала да приеме поканата за приятелство във Фейсбук. Странната история се е разиграла в американския щат Флорида, предаде БГНЕС.

27-годишната Рейчъл Хейз ударила няколко пъти в лицето 72-годишната си баба. Хейз, която била видимо почерпена, била арестувана от полицията, която възрастната жена извикала.

В съда Хейз се примолила със сълзи на очи да я пуснат, защото се страхувала да не изгуби работата си. В крайна сметка тя била освободена под гаранция от 10 000 долара.

Внучката обаче не съжалява за побоя над баба си и не пожела да ѝ се извини. По-рано Хейз на три пъти е била задържана заради инциденти, предизвикани от нея в нетрезво състояние. Бабата пък разказа защо не пожелала да добави внучката си в списъка си с приятели във Фейсбук. На възрастната жена не ѝ се понравил начина, по който внучката се представяла в социалната мрежа, а именно Рейчъл Изродката Хей.


Виж коментарите (2)
Още новини от Любопитни новини:
Звезда е в социалните мрежи, но не с пластичните си интервенции, ...
Видео на танцуващо мече на пътя побърка интернет
Веществото от Хималаите, което удължава живота и подпомага здраве...
На 50 години Росица Пейчева стана майка за трети път
Дивна: Подкрепата идва от най-неочакваните места, от цялата вселе...
Този град е съвсем близо до България, а цените са: Обяд за двама ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).