ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Васил Драганов показа новата си жена
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:55 / 24.02.2023Коментари (0)16558
"И аз вече имам жена до себе си. Тя е моето момиче!".

Това сензационно призна актьорът Васил Драганов на въпрос на вестника дали слухът, че движи с колежката си от Народния театър Ева Тепавичарова, е верен, или не.

"Не отричам, но и няма да навлизам в подробности. Относно ситуацията с бившата ми жена Андреа аз държа на думата си и няма да говоря повече по случая в медиите, защото обещах на двете ни деца да не го правя. Тя също обеща, но го направи. За мен децата ни са най-важното в момента и не смятам, че трябва да раздухваме повече тази история", казва Васко.

Той и Ева Тепавичарова се познават от много години, а най-забавното е, че двамата играха любовници в любимия на българите сериал по Би Ти Ви - "Столичани в повече". По-близките им отношения започват съвсем отскоро, след като актьорът вече се разведе с жена си Андреа. Самата актриса не бе открита за коментар.

Допреди две години Ева Тепавичарова живееше със съпруга си - тенора Георги Петров, и с двамата им синове. В момента не е ясно в какви отношения са.

"Работата и децата са ми най-важни сега. За друго не искам и да споменавам, само ще уточня, че не съм насилвал физически половинката си и повече по тази тема няма да говоря", категоричен е Драганов пред "България Днес".

Досега в медиите се изявява най-вече бившата съпруга на Васил - Андреа Драганова. След негово интервю при Люба Пашова по БНТ, в което той първи призна за развода им, журналистката Андреа даде просторно интервю пред Диана Любенова. "Психическият тормоз беше по-неприятен от физическия", каза тя в Би Ти Ви. Бившата художествена гимнастичка сподели и че е преглъщала униженията, безпричинната ревност, обидите пред семейни приятели и колеги, защото е вярвала, че той ще се промени и всичко ще бъде както преди.

Според думите на Васил Драганов пред вестника ни след нейното изявление той също има какво да каже в тази посока и попита защо, след като е насилник, децата са присъдени на него от съда, а не на нея. И обяви, че жена му му е изневерила с кебапчия.

"В момента имам връзка с друг човек и чакам дете от него. Това е факт", призна Андреа, която не отрича, че е изневерила първа на актьора с мъж на име Борислав, с когото самият Васил я запознава.

Мъжът, в когото Андреа се кълне, че я прави щастлив, работи на скара в "Хаджи Димитър", показва проверка на вестника. Той е прекъснал обучението си в НАТФИЗ още първата година и в момента бил специалист "по скарата и цар на маринатата".

Борислав е разведен с жена си - Анелия, която също като него е актриса. Двамата са учили в класа на Енчо Халачев. Имат син на девет години.

"Не знам какво да кажа от вашите разкрития. Най-чистосърдечно желая на бившата ми и този човек да са щастливи и здрави, да си народят още дечица. Нека всеки да си намери любовта и мястото под слънцето", завършва Васко, който не желае повече да коментира личния си живот.

Родителите на Андреа са пенсионери. Баща й бивш военен от Външно, а майка й медицинска сестра от "Пирогов". Тя има и сестра Малвина, с която не се вижда всеки ден. Възрастните хора също са притеснени от ситуацията около семейството, защото харесвали Васко, твърди близка на Драганови, която се представя с името Мариана.

"Дано поне заради децата отношенията им се подобрят, защото не заслужават нападки от страна на родителите им", твърди жената, която разказа и още по-пикантни подробности, касаещи Андреа и Васко, които няма да споделим.

Родителите на Васко също не желаят да коментират отношенията между двамата. Майка му Люба, на която е кръстена дъщерята на актьора, и всичките му роднини са плътно зад гърба му и не желаят да коментират раздялата им.

Васко и Андреа има две деца - Люба и Давид. Запознават се в тоалетната на телевизията, в която по онова време работят. "Като се оженим, ще ти направя голяма зелена баня, в която по цял ден да си миеш ръцете", шегува се Драганов и още на другия ден двамата започват да излизат.

Освен актьор Драганов е работил много неща - бил е стюард, а покойният му дядо е втори пилот на самолета на Тодор Живков. Той умира геройски, след като спасява повече от 10 човека в катастрофата на летището през 1971 г., в която загива Паша Христова и още над 30 човека. Самият дядо на Драганов също умира, докато помага на оцелелите.


Още по темата: общо новини по темата: 7050
01.03.2024 »
29.02.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
30.01.2024 »
22.01.2024 »
предишна страница [ 1/1175 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян (889) 16%
Спас Гърневски (799) 14%
Д-р Иван Чомаков (547) 10%
Славчо Атанасов (1465) 26%
Иван Тотев (1500) 26%
Здравко Димитров (488) 9%
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: