ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Традиционна българска гозба все по-недостъпна | ||||||
| ||||||
300 порции смилянски фасул раздават на фермерски пазар, като в производството му почти всички операции са извършени на ръка. В последните две години вследствие на високите температури добивите са по-ниски. "Има изключително търсене на смилянския фасул. Цената стигна 16-18 лева за килограм и пак има голямо търсене, въпреки цената. Миналата година цената тръгна от 12 лева, но стигна до тези стойности – 15-18 лева. С всички земеделски продукти ще бъде трудно, защото всичко поскъпна", коментира Банко Кичуков в предаването "Преди всички". Разходите за производството на смилянски фасул са между 800 и 1000 лева на декар. |
Зареждане! Моля, изчакайте ...
Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
След забраната: Едно онлайн казино затвори, но друго отвори
10:26 / 21.05.2024
Валери и Мария: Събраха се!
09:19 / 10.06.2024
Почина известен бизнесмен
10:52 / 10.06.2024
Заради дългове: НАП Пловдив продава луксозни коли за без пари
08:52 / 11.06.2024
Как е правилно да се използва климатик през лятото?
17:30 / 10.06.2024
Юпитер е в Близнаци, започват големи промени
10:15 / 10.06.2024
Актуални теми
Абонамент
Анкета