Какво търсят жените по света онлайн

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
09:21 / 25.04.2015
2027
Темата за различните желания на мъжете и жените, винаги е вълнувала и ще вълнува редица учени и изследователи. Данните, които са получени будят интерес и помагат за изграждането на консуматорска константа, която различава двата пола, по техните интереси и желания. Именно това провокира виртуалната общност на Kaymu да изследва най-любопитните неща, които търсят представителите на нежния пол в онлайн пространството.

Проведеното изследване показва, че най-търсените неща сред дамите са козметични продукти, дрехи и аксесоари, техника. Темите, които вълнуват дамите са тези за любовта, готвенето и съвети за отглеждането на деца. На пръв поглед нищо странно и необичайно, но има представителки на различните нации, които силно биха ни изумили:

Рускините

Тези темпераментни жени, търсят съвети в интернет, за това как да се преборим с вредни навици, като алкохолизма. Макар и малък процент от тях да е посветен, в търсене на отговори по тази тема, това говори за проблем, който се корени в 20% от руските семейства.

Италианките

Темата, която вълнува италианките в онлайн пространството е изневярата. Те търсят начини, по които да хванат половинката си "в крачка". 15 % от тях са насочили вниманието си в търсене на най-добрите частни детективи, които могат да им помогнат в това начинание.

Французойките

Дамите от Франция, и то представителките над 40 години, търсят най-често мнения и препоръки за добри пластични хирурзи. Забелязва се бум в интереса към подмладяване и ръст в приходите от тези процедури.

Българките

Родните красавици се интересуват най-вече от добрата грижа за семейството и децата. Разбира се и сред тях има дами, които изненадват с нещата, които търсят онлайн. Голям процент от дамите търсят автомобили без да прибягват до мнението на силния пол. Но темите, които ги вълнуват най-много са от рода "домашен майстор" или "направи си сам". Те често питат как да поправят нещо в дома си, но това не бива да ни изненадва и шокира в 21 век.


Виж коментарите (1)
Още новини от Любопитни новини:
Бричката: Кола, произведена през 2015 г., може да замърсява възду...
Бивша на Григор Димитров обра точките на Met Gala 2024
Храните, които подуват корема
Голяма наша актриса има рожден ден днес
Този тийнейджър решава, че след като завърши училище, ще живее въ...
Софи Маринова на една сцена с голямата Лили Иванова


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).