ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Ето каква заплата взима Мария Цънцарова на месец, за да става сутрин в 4:30
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:14 / 03.09.2023Коментари (8)232693
©
Феновете на Мария Цънцарова могат да бъдат доволни. Три години след като направиха подписка, че я искат като водеща на "Тази сутрин", желанието им е удовлетворено. Устатата журналистка става екранна партньорка на Златимир Йочев в сутрешния блок на Би Ти Ви. Така медиата ще се опита да вдигне рейтинга на предаването, което в последните години изостава от сутрешния блок на Нова. 

Мария Цънцарова се разделя с предаването "Тази неделя", което водеше в комплект с Петя Дикова в продължение на две години. След като негови лица станаха Бесте Сабри и Митьо Маринов, тя минава в "Тази сутрин", където ще си партнира със Златимир Йочев. Това е довело и до чувствително увеличение на заплатата й. За да става всяка сутрин в 4,30, че да може да е на екран от 6, Мария се е договорила за близо 20 000 лева месечна заплата.

Русата амбиция има достатъчно опит в делничното сутрешно шоу, от което на практика започва възходът в нейната кариера. Още докато водещ беше актуалният директор на новините в Би Ти Ви – Антон Хекимян, тя го заместваше по време на неговите отпуски. Така през лятото на 2020-а си спечели огромна фенска маса с нахаканото си поведение и остър език по време на интервютата, докато титулярният тогава водещ отдъхваше на морето. Когато Хекимян се върна на работа, заваляха искания да го свалят от екран и да върнат Мария. Беше организирана дори петиция с подписи на зрители, които я искат всяка сутрин на екран. Това тогава не стана.

По информация на "Уикенд" е обсъждан въпросът двамата да водят заедно, но малкият син на Мария е бил само на годинка. Младата майка не е имала възможност да е постоянно на линия, както се изисква от водеща на сутрешен блок през седмицата. Затова предпочела да се изявява в неделя при Светльо Иванов в "120 минути". Година по-късно тя сменя предаването с "Тази неделя" и успоредно с това прави авторското "Защо, господин министър?".

Три години след петицията за връщането й в "Тази сутрин" Цънцарова става водеща на предаването. Нахаканата журналистка сяда до изключително сдържания и обран в поведението си Златимир Йочев. Според Хекимян двамата ще бъдат прекрасен екип, който се допълва с качествата си. Той издирваше партньорка на Йочев в продължение на година и половина – още от внезапното напускане на първата му екранна половинка в Би Ти Ви Биляна Гавазова.

Тя си тръгна през февруари 2022-а. Това постави наскоро постъпилият на работа в телевизията Златимир в много тежка ситуация, тъй като предаването е било създадено с идеята да се води от двама души. В телевизията не отричат, че му е било изключително трудно да компенсира отсъствието на втори водещ в продължение на година и половина.

От рейтинга му обаче личи, че се е справил – Златимир Йочев е едно от най-харесваните лица в родния ефир. Но това отдавна не може да се каже за новата му колежка в предаването Мария Цънцарова.

Журналистката е емблематично лице за телевизията, но за трите години след подписката в нейна защита фенската й маса доста намаля. Острият й език и безкомпромисен маниер в работата, които в началото й печелеха симпатии, постепенно направиха зрителите резервирани. Много от тях към днешна дата смятат, че русокосата тв звезда е прекалено напориста и дори нахална. Това, което в началото им харесваше с нея, днес ги дразни. Затова коментират, че е прекалено лансирана от шефа си, и роптаят, че без нея не минава нито едно важно събитие, а вече ще я гледат всяка сутрин.

Амбициозната журналистка наистина е много настъпателна и има вид на човек, който не се спира пред никакви бариери. Тя не веднъж е споделяла, че изключително много обича работата си и този любов й дава стимул да върви напред. За разлика от други екранни дами, за които се говори, че пробиват в професията благодарение на връзки с богати и влиятелни мъже, за нея подобни слухове не е имало. Но наскоро се заговори, че огромната амбиция и любов към работата й е донесла развод с бащата на двете й деца, който е нейната голяма любов още от ученическите години.


Още по темата: общо новини по темата: 5934
01.05.2024 »
01.05.2024 »
01.05.2024 »
01.05.2024 »
01.05.2024 »
01.05.2024 »
предишна страница [ 1/989 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на angel1953
премахни филтъра

+1
 
 
"Тя не веднъж е споделяла, че изключително много обича работата си и този любов й дава стимул да върви напред." А, ние зрителите не сме й важни, така ли? Оределяш висока заплата на нисък рейтинг, дори отрицателен... Чудна работа сте телевизионерите!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Купа на България, сезон 2023/2024
"Времеубежище" на Георги Господинов спечели "Букър"
Лято 2024
"Уроците на Блага" с Кристален глобус
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: