ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Черната Златка, д-р Енчев и Влади Михайлов ходят по абитуриентски балове
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:31 / 27.05.2023Коментари (0)11205
© Телеграф
Черната Златка и д-р Енчев са сред най-известните изпращачи на абитуриенти тази пролет. Тъй като техните деца са все още малки, са гости на баловете на своите роднини. Златка Димитрова даже стана дама на своя племенник Янислав - син на кака й София. "Честито завършване, Яни! Като истински мъж ти издържа първия голям тест в живота! 12 години не са малко! Сега, когато вече навлизаш в дебрите на живота, ти предстои най-големият тест. Пожелавам ти да го издържиш и да имаш сили да се доказваш всеки ден. Нека усилията ти бъдат увенчани с успех“, заяви плеймейтката.

Абитуриент е и синът на медицинската сестра, която пластичният хирург д-р Ангел Енчев залюби след развода си с Теди Велинова. "В дни като този чувството, което те изпълва с благодарност! Бъди щастлив и с много добър късмет, мое пораснало момче“, каза Вера Хаджийска за своя Андре Назарян.

Най-малката фолкпевица Даниела Пирянкова - Данна завърши училище. За изпращането си тя избра къса черна рокля, която трудно прикрива естествено големия й бюст, а за бала се премени в златна рокля на ресни. “И така… неусетно минаха цели 12 години. Благодаря на всички учители, съученици, приятели за подкрепата и за тези 12 прекрасни, пълноценни и изпълнени с много емоции години. Обичам ви!", заяви пайнерката.

Друга нейна колежка от музикалната компания - Нели Владева - Юнона пък изпрати дъщеря си Глория Бинева. Младата красавица завърши столичното училище "Акад. Емилиян Станев“. Певицата сподели кадър и впечатления от голямото събитие в социалните мрежи: “На добър час, Глоре! Гордея се, че порасна прекрасно, съвестно, добро, ученолюбиво и сърдечно същество! Попътен вятър и щастие! Времето лети и сякаш вчера проплака за пръв път, за да дойде времето днес, в което ще прегърнеш сама живота си и ще ти се налага да вземаш сама решения. Но…такова е… Цял ден преглъщам, не искам да плача. Само родителите ще ме разберат… Просто липсва и е кратко това време… Винаги ще бъда до теб, маме! Обичам те безкрайно!".

Син абитуриент радва и победителят от "Като две капки вода“ Владимир Михайлов. Неговият Живко буквално му е одрал кожата, но на бала си няма да е в традиционен костюм, а с шотландска поличка. Момчето обикаляло доста време, докато намери специален плат за килт, който чудесно ще се върже с раста прическата му. Наследникът на певеца е артистичен като него - рисува прекрасно и вече има опит като актьор в чужди продукции. Момчето се занимава с компютри, графичен дизайн и разработка на игри. Мафиотът Денис Топал от кримисериала на NOVA “Братя“ става татко за първи път, когато е на 26 г. По това време той е солист на група "Сафо“ и още не е мислил за предстоящата си сериозна актьорска кариера. От първия си брак с американка има още едно момиченце - Мая, с две години по-малка от Живко.

Друга звезда от ефира на NOVA - Цветомира Миленова, станала любимка на зрителите като най-малката готвачка в Hell`s Kitchen, бе абитуриентка броени дни след края на шоуто на шеф Виктор Ангелов. Със солиден грим и секси рокля врачанката публикува видео, в което показа с кого празнува. А именно - с рокери от града на Ботев и най-близките си колеги от кулинарното риалити. Цвети започна да отброява, както повелява традицията. Само че не спира до 12, а обзета от еуфория, продължава до 13. Разбирайки за комичния момент, в типичен свой стил Цвети започва да се смее и продължава да се забавлява по улиците на родния си град в Северозапада.

И други млади таланти празнуват абитуриентските си балове. Една от тях е певицата Жаклин Таракчи, която преброи до 12 с любимия си клас навръх 24 май. Победителката в "Гласът на България“ отбелязва и своеобразен рекорд - тя завършва с пълно отличие от 6.00 абсолютно всяка учебна година досега. Така е и в последния, 12-и клас. И то на фона на всички ангажименти, които й се струпват.

Варненката Мойра Янкова пък е единствената българка, приета в специалност "Оперно пеене“ във Виенската консерватория. Тя иска да учи в консерваторията още от осми клас и години наред се подготвя за този момент. През това време не спира да трупа успехи, като от 2019 г. е гост-солист във Варненската опера. Участва в мюзикъли, с които трупата се представя както в морската столица, така и в цяла България. За Виенската консерватория е избрана от над 130 кандидати, които са се борили за едва 7 места. За да си спечели едно от тях, е трябвало да учи до последните мигове, преди да излезе на голямата сцена в спектакъл. Такъв случай е, като играе хиена в мюзикъла "Цар Лъв“ - вместо да мисли за ролята си, се готвила за изпит.

Маргарита Стойкова, позната като Вени от сериала "Татковци", завършва Руската гимназия в Пловдив и ще продължи с образованието си, като кандидатства в НАТФИЗ. Преди това е пробвала да се запише в четири университета с актьорско майсторство, но не са я приели. За бала си на 24 май е избрала роклята си още преди 2 г. - зелена с допълнителен аксесоар венче от маргаритки върху главата. В най-скоро време Марги очаква по кината да тръгне нов български филм, в който тя е в главната роля.

Бившата депутатка и областен управител на Пловдив Дани Каназирева изпрати на бал сина си Теодор. "Честито завършване на моето слънчево момче Теодор! Гордея се с теб, мило мое дете, и знам, че няма ограничения или трудности, които да те спрат да следваш пътя си и да постигнеш мечтите си! Желая ти по пътя на живота да израстваш и да се развиваш, да бъдеш смел, уверен и да вярваш в себе си! Не спирай да учиш, да изследваш и да предизвикваш себе си, за да бъдеш най-доброто, на което си способен! Вярвам в теб, гордея се с теб и ще бъда винаги неотлъчно до теб! На добър час, сине! Обичам те!“, заяви чаровната адвокатка.

Абитуриентка е и наследницата на бизнес фамилията Барбукови, пише "Телеграф". "Има балове и балове! Този ще да е от вторите. Споделям очакванията си за една специална емоция: малката ми дъщеря Анастасия е абитуриентка на Vienna International School. Време е за бал! За танца на дебютантите! В живота! Анастасия ще дебютира в живота с танците на школа Елмайер в кметството на Виена Rathaus, Vienna.

Танцова школа Елмайер е школа по бални танци във Виена, Австрия, основана от бившия офицер от австро-унгарската армия Вили Елмайер фон Вестенбруг. Смята се за едно от най-известните танцови училища в света. В момента се ръководи от наследник на основателя Томас Шефер-Елмайер. За първи път училището на Анастасия прави колаборация с престижната школа. Репетират. И как се вълнуват самооооо! Не само те, ами и аз!Напред, дебютанти! Животът е пред вас“, сподели Весела Барбукова.

"Да се похваля с вече голямата ми дъщеря. Симона се подготвя за абитуриентския си бал тази вечер“, обяви композиторът Ефтим Чакъров.

В галерията можете да видите снимки на абитуриентите и техните близки.


Още по темата: общо новини по темата: 324
03.04.2024 »
02.04.2024 »
02.04.2024 »
01.04.2024 »
01.04.2024 »
31.03.2024 »
предишна страница [ 1/54 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Дублиращ отбор на ПФК Локомотив
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Великден 2024 г.
49-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: