ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Възпитател пускал на деца порно филми за сексуално образование
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:23 / 20.02.2010Коментари (11)26241
© Plovdiv24.bg
В скандала е замесен и станалият известен Стефан от филма Баклава, сниман в бургаския дом Коджакафалията
Полово възпитание чрез порнофилми, бременни момичета и бой се крият зад стените на дома за деца, лишени от родителски грижи, във видинското с.Ново село. Истината лъсна, след като 14-годишният Стефан Момчев потърсил помощ на тел.112 в неделя, когато бил пребит от управителя на преходното жилище към дома Людмил Василев.

Агенцията за закрила на детето и прокуратурата във Видин вече са започнали проверки, резултите от които ще станат известни до 10 дни. Кметът на община Ново село Георги Стоенелов е отстранил Людмил Василев временно от длъжност.

Стефан твърди, че бил пребит от Людмил Василев, само защото на 14 февруари в късния следобед влязъл в преходното жилище, за да гледа телевизия. Свидетели на побоя станали други деца, пише в жалбата до отдела за закрила на детето.

Преходното жилище е в едно от крилата на социалния дом. В него живеят осем деца, но Стефан не е сред тях. Обичайно било обаче да си ходят на гости просто защото са в една и съща сграда и се познават.

Самият управител вчера призна, че действително в този ден е имал конфликт със Стефан, но отрича да го е бил. "Не зная, може да е паднал по стълбите, като го подгоних", каза възпитателят.

"На 14 февруари около 17 ч бях в читалището на тържество за Трифон Зарезан и ме извикаха навън. Там беше Стефан - силно афектиран и с насинено око, размахваше дървена летва и крещеше. Успокоих го и той ми каза, че г-н Василев го е набил", разказа директорката на дома Анжела Борисова.

Стефан подал сигнал на тел.112 и докато двамата още разговаряли, пристигнала линейка. Момчето било освидетелствано от съдебен лекар във Видин.

Оплакването на битото момче е отприщило и останалите да разкажат какво се случва зад стените. Няколко момичета съобщили, че Людмил Василев им е пускал порно и им казвал, че трябва да гледат, за да се научат какво да правят, като станат проститутки.

"Не зная дали това е истина, но сред момичетата, които го твърдят, има и такива на по 9-10 г.", каза Борисова.

Людмил Василев отрича да е пускал порнофилми. Той твърди, че с цел полово възпитание е отварял сайтове в интернет и е давал на девойките да четат за отношенията между мъжа и жената. Причината бил фактът, че през 2008 г. момиче от дома забременяло и родило, а миналия месец бременна се оказала друга девойка.

"За да се скрие проблемът, директорката я кара да моли майка си да я прибере. Така като излезе от дома , всичко ще се потули", твърди Василев.

Борисова обаче отрича да знае за бременно момиче в момента. Признава за случая през 2008 г., който станал при предишната директорка.

"Миналия месец попаднах на положителен тест за бременност в една от стаите и отреагирахме веднага - намерихме момичето, пратихме го на лекар, включихме го в програма за млади майки. Друго момиче ми каза, че вече има менструация и се интересува от контактуването между мъжа и жената. Аз от интернет му вадя пример за такова общуване и то се запознава. Смятам, че е напълно нормално", разказа Василев.

"Поел съм кампания да излязат наяве разни неща и това е контраудар срещу мен", категоричен е той. Щял да отговори на сигналите за побоя и за порното с други факти за случващото се в дома, които щял да предостави в понеделник на депутата от ГЕРБ Владимир Тошев.

Едно от твърденията му е, че в дома има момиче, което проституирало на ГКПП Ферибота във Видин, а сводница му била негова леля. Тя го извеждала легално, като подписвала декларация, че го взема при себе си.

Въпреки нападките между Борисова и Василев двамата са единодушни ведно. Опитват се да омаловажат проблема с побоя на Стефан. Обясняват, че преди бил в дома "Коджакафалията" в Бургас и е един от участниците във филма "Баклава". Според директорката Стефан е преместен в Ново село, защото участвал в побой на възпитател.

Тя вече е предложила да бъде преместен в дом с по-строг режим, защото често бягал.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на rorschach
премахни филтъра

0
 
 
извратена работа. този василев ще му забия кол през сурцето и ще го изгоря на клада....да се мъчи бавно животното му долно. ръцете да му се резнат....ще се гави той с деца.....
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Войната в Украйна
Катастрофи в България
Народен събор Пловдив 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: