ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Шокирани от 12 лв. за пилешко бутче туристи се редят на огромни опашки за мекици по 50 ст.
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:06 / 09.06.2020Коментари (31)48653
©
Заведение на Рилския манастир посрещна туристи и поклонници с шокови цени. В неделя много миряни и туристи се стекоха на манастира, някои да се поклонят пред мощите на Свети Йоан Рилски, други да се разходят и да похапнат на чист въздух сред природата. Още от входа на манастира започва с плащане. На паркинга се плаща по 5 лв. такса за лек автомобил, а за автобусите е 7,00 лв.

Туристите плащат и вход 6 лв., за да разгледат двата музея в манастира. Гостилницата изненада неприятно туристите с цените. Много от клиентите ставаха от масите и си тръгваха, след като прочетат менюто, поднесено им от персонала. Купичка супа под 5 лв. няма, порция от 200 грама  гъби на сач струва 17 лв. Пилешко по манастирски с бекон и кашкавал струват 18,00 лв. за порция от 300 грама, 12 лева е порция печено пилешко бутче по ловджийски, също 300 г.

Мешана скара 600 грама порция струва 37,00 лв. Кюфтета и кебапчета се предлагат за по 2,00 лв. бройката. Кафе еспресо с мляко струва 3 лв. Повечето туристи предпочетоха да се редят на опашка за мекици, които се продават по 50 стотинки бройката. А коментарът бе повече от гневен: "Ресторантьорите вече се забравиха в опита да печелят не от оборот, а от високи цени, а точно на тях правителството свали с 9% ДДС-то!!!", пише "Струма".







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
ЗЛОупотр***ите на "дилърите" на Господ, които злоупотреби са в тандем с високопоставени лица на ръководни постове във властта, не от месеци, а от години назад Бай Тошо, ДС и т.н. Явно ще продължават с все по-голям замах, особено след ВЕЛИКДЕН2020, при който загина най-добрия Човек Милен Цветков. Не бъдете коне с капаци! Отваряйте си очите на 4 и дръжте изкъсо възрастните си родители или децата си да не бъдат измамени! "Авторът на наивни библейски фантазии ще бъде зашеметен, ако се случи да възкръсне в наши дни." (Лео Таксил) Много мога да пиша по темата за огромните разлики между българските и чуждите политици, големите разлики в заплатите, големите разлики в между българския и чуждите манталитети. По-добре да замълча културно, защото от устата ми напират да излизат цинични епитети.
+2
 
 
Точнонна Рилски манастир съм виждала ценоразпис с категории:- Деца, Възрастни, Чужденци...като за последните цената беше тройна.....ще се самозатрият
+2
 
 
Да попитам баламите - за какво отиват там? Да видят манастира или да се натъпчат? :))))) Докато има агнета, ще има касапи...
+2
 
 
НАШИЯТ ХРИСТОС ГО УБИХА ЗАЩОТО ПРОТЕСТИРАШЕ СРЕЩУ ТЪРГОВЦИТЕ В ХРАМАрџ§ђ ВЪН ТЪРГОВЦИТЕ ОТ ХРАМА И ТО ВЕДНАГА ,ЧЕ ГОСПОД ЩЕ ВИ......
+1
 
 
Заведение в Пловдив пържени картофи със сирене 9 лева
+2
 
 
За съжаление църквата стана една търговия на надежда,нещо като лотарийните билетчета, които търкаха хората.... !!!! Но както каза един мой близък... не е важно,какъв ЧОВЕК ще те сближи до Бог! Важното е желанието ти... Та сигурна съм,че пътищата са много,но най-важна е целта! Аз лично отдавна не съм стъпвала в църква и вече предпочитам по-малко известните и по-малките църкви и параклиси!
-1
 
 
е*ати идиотите! А и тик Левите ватре в манастира.
+2
 
 
Бизнесмени еднодневки, боклуци,нека им свалят още ДДС.
0
 
 
Боко виждаш ли какво направи с ддс 9%.Те са алчни и нищо не свалят.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Януари 2023 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Български национален отбор по футбол
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: