ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Проф. Кантарджиев: Печеното пиле става опасна храна през лятото | ||||||
| ||||||
Професор Кантарджиев подчерта, че като превантивна мярка хората трябва редовно да си мият ръцете. Освен това мокрите кърпички не трябва да са със спирт, а с хлорхексидин. Относно новите варианти на Омикрон, проф. Кантарджиев каза, че в Португалия е засечена нова мутация на Омикрона. "Големите производители започнаха да правят ваксини срещу тези варианти. Ако се появят за Европа, ще се появят и за България, вероятно есента", каза Кантарджиев. "Печеното пиле става опасна храна през лятото, ако стои четири часа в стаята. За храните от растителен произход няма проблем, но с тези от животинския – мляко, яйца, месо, трябва да се внимава и винаги да са в хладилника" |
Зареждане! Моля, изчакайте ...
Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Национални новини:
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
На 50 години Росица Пейчева стана майка за трети път
14:47 / 14.05.2024
Камери са заснели движението на джипа и момента на трагедията
08:45 / 14.05.2024
Поискаха оставката на шефа на КАТ Пловдив
15:08 / 15.05.2024
Роднини и приятели се прощават със загиналите Кристиан и Теодора
08:47 / 15.05.2024
Актуални теми
Абонамент
Анкета