ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Гърневски: Румен Радев да отива в Дубай с Нинова и да върне Божков
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:35 / 18.06.2020Коментари (84)11427
©
Преди повече от две години коментирах тогавашната ситуация и си позволих да споделя, че в България има пълзящ преврат срещу законното управление. Това заяви в ефира на Нова телевизия депутатът от ГЕРБ Спас Гърневски. "Тогава тази тема се прие лежерно. Днес вече в България е налице консолидиран опит за преврат на всички тези, които през тези две години успяха да влязат в общ отбор срещу Борисов", смята Гърневски. 

"Те са консолидирани около идеята да премахнат това правителство. Това е обединен фронт срещу нас", добави депутатът.  "В последните дни ставаме свидетели на ченгеджийски похвати за дискредитиране на премиера, правителството и цялото управление", каза той.

"Тези снимки, за които говорите, които уж разобличават - с тези пачки и оръжие те се опитват да изкарат Борисов като шериф, който раздава правосъдие. Опитват се да го представят в отвратителен вид, с който да предизвикат неговата чест и пак да каже, че отиваме на следващи избори", смята Гърневски. 

"Това обаче е изключено, защото България се намира в изключително висок стадий на своето икономическо развитие спрямо онези предходни години. Спрямо 2013/2014 имаме огромно увеличение на БВП. Всичко това плаши хората, които са против това управление", каза той. 

"Като изпълним програмата си догодина през март, е ясно, че неминуемо ще следва и следващ мандат", заяви политикът.  На въпрос дали знае кой стои зад кадрите, направени в спалнята на премиера, Гърневски отвърна: 

"Разклаща се вярата в държавността, щом може да се влезе в това лично пространство. На едната снимка постелята на премиера е с един цвят, на другата е с друг, на едната е затворено шкафчето, на другата е отворено", каза той. 

"Там може да се влезе, но си има ред, по който се влиза. Това подсказва, че това е добре организиран опит за дискредитация в един момент на този човек. НСО в момента е разбита команда. Виждате колко коли обслужват президента, а жена му обикаля по насрещното", каза той. 

"Явно президентът не може да се справи с управлението на тази възлова служба в държавата. Съвсем скоро офицер на НСО бе уличен в сенчест, престъпен бизнес", добави той. 

"Цветанов трябваше повече да изчака, за да прави политическа формация. Той беше преди вторият човек в партията. Най-възторжено коментираше политиката на партията и лидера. Той беше най-възторженият оратор и поддръжник. Много бързо си обърна мнението", каза той.

"От вчера съм възмутен от господин Цветанов и това, което той направи. Важен е моралът и отговорността пред хората, пред които си вървял с години", смята Гърневски.

"Падението на Радев не е в дрона. Радев ще падне, защото в тези моменти, воден от жаждата за битка и да уязви премиера, застана на страната на обвинения в престъпления Божков, като каза, че той звучи убедително за сметка на обвинителите му", заяви гербаджията.

"Да застанеш срещу българската прокуратура и да вземеш ти като държавен глава страната на обвинен в престъпления е недопустимо", смята Гърневски.

"Президентът да отиде с един "Грипен" в Дубай, Нинова може да му е стюардеса, да вземе Божков и да си го докара за един нормален процес", каза той.


Още по темата: общо новини по темата: 4080
11.10.2022 »
14.07.2022 »
06.07.2022 »
25.05.2022 »
23.05.2022 »
05.05.2022 »
предишна страница [ 1/680 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Marin Petrov Marinov
премахни филтъра

0
 
 
Добре де ТИ кой си??? Замен ти си един дърт ХАМЕЛИОН, на който трябва да му се смачка главата, за да станеш на пихтия, какъвто си всъшност!!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
В Пловдив отбелязват 9 май
Български футболисти в чужбина
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: