Джамбазки: Затваряме улиците на Брюксел

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
17:34 / 18.12.2018
2509
Не знам дали е важно, че сега се появява Марк Жирардели. Това име е име в ските и той говори аргументирано. За мен не е важно от кой е закупил дружеството. Това заяви евродепутатът Ангел Джамбазки за ски пистите на Банско и това, че са собственост на Жирардели. Той очаква най-сетне да се построи втората въжена линия и да бъде развита инфраструктурата и българския туризъм като цяло. Това, което трябва да се случи, е да се използва пълноценно планината и да се обновят съоръженията, коментира евродепутатът.

Той коментира и проблемите на превозвачите и пакетът Макрон. Ще организираме протест в Белгия, във връзка сме с поляци, румънци и унгарски. Затваряме улиците на Брюксел и им казваме ясно, че това е нарушаване на правилата на ЕС. Пакетът “Макрон" е грабителски, категоричен е Джамбазки. Брекзит е една от сделките, на която може да бъде наложено вето, посочи той. Шенген е вторият план на абсолютно двуличие, каза той.

Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Кметът на Пазарджик остава кмет
Изключително рядко природно явление е предизвикало мощната градуш...
Борисов: Не съм чувал и виждал Пашата от 20 години
Делян Добрев разкри какво се е случвало на срещите му с Асен Васи...
Бебе на три месеца се зарази с коклюш в Търновско
Увеличиха заплатите на полицаите


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).