ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Д-р Гълъбова нападна Златимир Йочев и Мария Цънцарова
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:02 / 05.09.2023Коментари (14)65390
©
От фейсбук страницата на психиатърката Д-р Цветеслава Гълъбова

Гледах "интервюто" с д-р Димитров - директора на "Пирогов". Това беше грозен, антижурналистически трибунал, проведен от т.нар. журналисти Йочев и Цънцарова.

Хъсът, с който задаваха въпросите, не съм го виждала в други техни интервюта, особено с политиците. Там са благи, смирени и сервилно усмихнати. А сега щяха да разкъсат доктора и, разбира се, угоднически изместиха центъра на скандала, сътворен от овластената биологична единица в посока на това защо бил публикуван поста на медицинската сестра на страницата на Пирогов.

Ами, защото, йочев и цънцарова, когато работиш с някого години наред, го познаваш и му вярваш. Защото, йочев и цънцарова, медицината е екипна работа и без вяра на хората, с които работиш, не можеш да помагаш и спасяваш. Защото, йочев и цънцарова, сестра Диманова, която според малоумщините на жълтопаветните, има за грях, че бие камбаните на "Александър Невски" /о, Боже, руско име на храма/ работи от 46 години.

Вие изобщо имате ли представа какво е почти половин век да помагаш на хора, знаете ли за каква психическа издържливост и устойчивост става дума, как заспива човек, когато не е успял да върне към живота някого, имате ли представа изобщо какво е медицинската професия. Не, нямате и затова като побеснели питбули нападахте д-р Димитров, когото се гордея, че познавам и за мен е чест да нарека мой приятел.

Той удържа на грозните ви атаки, защото за него честта и достойнството на българския медик е на първо място. Много пъти сме си говорили с него по темата и ми е казвал "омръзна ми българският лекар да е бит, охулен и поруган". И вие, йочев и цънцарова, се опитахме по един много жалък начин да го набутате в релсите, зададени ви от тези, на които служите. Но не на истината.

Всички видяхме трибунала, който устроихте на д-р Димитров. Защо бил качил личен пост? Ами, защото много бързо е разбрал, че всичко това е истина. Защо не поканите Тагарев в студиото и така да го нападнете, да го разкъсате с въпроси, но не по тази селска вечеринка, която устрои биоединицата, наречена негов съветник, а за съществените неща - защо подаряваме машини, а купуваме други, пак на хартия от господарите.

Не, йочев и цънцарова, това не е журналистика. Днешният трибунал трябва да влезе в учебниците как НЕ СЕ прави интервю, как не трябва да се измества фокуса от съдържанието към формата. А съдържанието е, че един самоповярвал си дерибей е устроил панаир в спешната ни болница.

Парите и властта не променят хората, а само свалят социалното им лустро и се вижда колко са дефицитарни и примитивни. Та, този примитив разбуни държавата и отмести фокуса от важните за нас неща. И вие го обслужихте. А финалният въпрос за публикацията в руска медия беше просто покъртителен с глупостта си.

И последно - браво, Вальо!!!!


Още по темата: общо новини по темата: 6
17.09.2023 »
13.09.2023 »
05.09.2023 »
05.09.2023 »
05.09.2023 »
04.09.2023 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на zora
премахни филтъра

0
 
 
След като е радетел на истината, шефа на Пирогов е трябвало да реагира и на обаждането (натиска) от друг министър, както сподели майката на Даная. Защо отразява едното събитие на стената на болницата, която ръководи, а за другото се скатава? Защото онзи е бил министър на любимия президент на д-р Гълъбова, а тук имаме удобен за атакуване НЕобадил се по телефона министър! Двойни стандарти, или политически пристрастия?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Космическа надпревара
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
Конфискуват коли на пияни и дрогирани
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: