Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Арестуваха младеж за гавра с връстник след много алкохол на купон в Пловдив
Автор: Георги Василев 08:24 / 03.06.2020Коментари ()7219
©
21-годишен младеж беше арестуван заради гавра с по-малко момче. Случката е от първи юни и се е разиграла по време на купон в град Пловдив, където група младежи изпили доста алкохол, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

По време на "забавата“, 21-годишният накарал 17-годишно момче, което също било на купона, да се съблече по бельо и започнал да се гаври с него без физически контакт. По-късно засраменото дете се прибрало вкъщи, не издържало на стреса и разказало всичко пред униформени от Второ РУ.

Двамата са се познавали отпреди и са имали предходни отношения. Смята се, че зад принудата стои личен мотив.

Четирима са били извикани на разпит в районното. От районната прокуратура съобщават, че 21-годишният задържан за срок до 72 часа, с постановление на наблюдаващия прокурор. Образувано е досъдебно производство за престъпление по чл.143 ал.1 от НК — принуда:

"Който принуди другиго да извърши, да пропусне или да претърпи нещо, противно на волята му, като употреби за това сила, заплашване или злоупотреби с властта си, се наказва с лишаване от свобода до шест години".

Към момента текат активни следствени действия по случая. От прокуратурата са категорични, че ако се установят и други лица, съпричастни към деянието, обвинението ще бъде коригирано.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Arestuvaha-mladezh-za-gavra-s-vrustnik-sled-mnogo-alkohol-na-kupon-v-Plovdiv-972009
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.