Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Разказ от първо лице: Братски заплахи, скандали, вадене на нож
Автор: Адриана Георгиева 09:28 / 22.02.2020Коментари ()7523
© Plovdiv24.bg
Охранител, който често злоупотребява с алкохола, гони брат си нож, заплашва го и го оставя без дом. Това с няколко думи е историята на прогонения Васко Коцев, който сподели пред Plovdiv24.bg премеждията си. 

Доскоро Васко имал бизнес на морето, притежавал 4 магазина, но печалбите намалели. Той вложил 37 хиляди лева в помещение в къщата на брат си в Първенец, в което е живял през последните няколко години. Казал на брат си и съпругата му, че един ден двете обзаведени стаи в дома им ще останат за техните деца.  Коцев имал апартамент в квартал "Кючук Париж", който продал и закупил офис в Пловдив, за да започне нов бизнес. Нещата обаче не се развили, както очаквал.

Брат му, който имал проблеми с алкохола, започнал да го заплашва, вадил му нож. Няколко пъти Васко се обаждал на телефон 112 след семейни скандали. Около Нова година неговата снаха го обидила жестоко. Тогава той не издържал на обидите и заплахите повече и се изнесъл в офиса, който наскоро закупил. В него живее без санитарно помещение. 

Братът на Коцев и съпругата му обаче не спират да го заплашват по телефона. Преди дни му се обадили от неизвестен номер и се заканили, че ще отровят кучето му, което живее с него в ателието. 

Заплашваният мъж заяви, че инспекторът от полицейското районно в Първенец и кметът на селото знаели за неприятностите между роднините, но не взимали мерки. 

Какво разказа Васко Коцев пред наш репортер може да видите в прикаченото видео.



Още новини от Международни новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/mejdunarodni/Razkaz-ot-purvo-lice-Bratski-zaplahi-skandali-vadene-na-nozh-937986
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.