Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Кошница с портокали и банани за кмета на Пловдив
Автор: Георги Василев 09:44 / 30.01.2020Коментари ()3839
©
Родители от детска градина "Мир“ пристигнаха на днешната сесия на общинския съвет, за да благодарят на кмета Здравко Димитров за добре свършената работа по проблема с директорката в забавачката, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Припомняме, че Светлана Джаникян беше уволнена със заповед на кмета. В документа бяха описани 9 основания, събрани в няколко страници, в които се изброяват нарушенията на ръководството - лошата комуникация с родители и екипа на детското заведение. Посочени са и редицата жалби срещу директорката, както и констатациите от проверките на експерти от отдел "Образование".

Днес майките бяха приготвили дар за кмета – кошница с портокали и банани. Те му пожелаха едно продуктивно и адекватно управление и все така да има щастливи и доволни граждани.

"Благодарим за това, което направихте в името на нашите деца. Днес мирът в детска градина "Мир“ го има заради вас, общинските съветници и правната комисия към ОбС-Пловдив. Вие утвърдихте нашата вяра в работещите институции в град Пловдив и в това, че за всички най-важни са децата“, заявиха младите родители.

Кметът скромно благодари за подаръка и заяви, че действията на администрацията са били абсолютно нормални:

"Всички имаме деца, на никой не му е приятно да си пусне детето на ясла, детска градина или на училище и да не знае какво се случва там. Ще бъдем безкомпромисни. Надявам се да няма проблеми с новия персонал. Аз също съм педагог, знам за какво става въпрос – това, което се случи в ДГ "Мир“ беше недопустимо“, заяви Здравко Димитров.

Срещата приключи с пожелания за бъдещо сътрудничество, а кметът обеща да отиде на детско тържество в градината, стига да го поканят.



Още по темата: общо новини по темата: 258
11.05.2024 »
26.04.2024 »
26.04.2024 »
21.04.2024 »
19.04.2024 »
05.04.2024 »
предишна страница [ 1/43 ] следващата страница

Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Koshnica-s-portokali-i-banani-za-kmeta-na-Plovdiv-932662
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.