Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
15-годишен моторист катастрофира на "Коматевско шосе"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:26 / 03.01.2020Коментари ()3667
© Plovdiv24.bg
15-годишен е без сериозни наранявания след пътно произшествие в Пловдив. Сигналът е получен в полицията около 16,00 часа на втори януари. Според информацията неправоспособен водач на мотор е самокатастрофирал на булевард "Коматевско шосе“. Младежът е управлявал мотоциклет с марка "Хонда“, но поради несъобразена скорост загубил контрол над мотоциклета и паднал на пътното платно.

Момчето е прегледано в болница и освободено за домашно лечение с множество натъртвания. Тестът за употреба на алкохол е отрицателен. Същия ден в РУ Труд е получен сигнал, за това, че на главен път за Пловдив – на 6 км  от село Голям чардак в посока Съединение е настъпило ПТП.

Пристигналият на място екип установил че лек автомобил "Санг Йонг“, управляван от 28-годишен  водач, губи контрол, излиза в дясно от пътното платно и се удря в крайпътно дърво. Пострадалият водач е закаран в болница за преглед и е оставен под лекарско наблюдение с натъртвания и контузии без опасност за живота. ПТП са отработени по административен ред.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/15-godishen-motorist-katastrofira-na-Komatevsko-shose-925812
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.