Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Изненадаха двама млади пловдивчани в частен двор
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:05 / 04.07.2019Коментари ()5570
© Plovdiv24.bg
Двама мъже са задържани за отглеждане и притежание на марихуана. Специализираната операция за предотвратяване на незаконното производство на наркотични вещества е проведена във  вторник от служители на отдел "Криминална полиция“ и сектор "Специализирани полицейски сили“ при областната дирекция на МВР.

В хода на процесуално-следствените действия 34-годишен криминално проявен и осъждан пловдивчанин и негов 36-годишен съгражданин били заловени в частен двор в село Любен в момент на изкореняване от почвата на канабисови насаждения. От имота са иззети 22 растения в различен стадий на растеж и система за капково напояване, а при последвало претърсване в апартамента на по-младия били открити 20 саксии със стръкове от наркокултурата и оборудване за лабораторното й отглеждане.

Допълнително разследващите конфискували близо 25 грама суха зелена листна маса, реагирала при полевия тест на марихуана, и пакетче амфетамин. По случая е образувано досъдебно производство по чл. 354в, ал.1 от НК. С постановление на Районна прокуратура – Пловдив мъжете са привлечени като обвиняеми за извършеното престъпление, взета им е мярка за неотклонение "парична гаранция“.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Iznenadaha-dvama-mladi-plovdivchani-v-chasten-dvor-880187
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.