Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Пловдивчанка след ПТП-то с моторист: Била съм свидетел поне на 20 катастрофи тук!
Автор: Васил Динев 08:38 / 07.06.2019Коментари ()10916
Читателка на Plovdiv24.bg се свърза с нашата медия във връзка с катастрофата с моторист, която стана снощи. Ето какво разказа жената: "Здравейте, пиша Ви във връзка с публикуваната от вас статия относно катастрофата с моторист в жк "Тракия" на бул. "Освобождение". Аз живея от 3 години до въпросното кръгово, което е първото след Мебелна къща. За 3 години станах свидетел на повече от 20 катастрофи /вземете предвид думата “свидетел", защото не се знае колко още са се случили/, някои от тях леки, други не толкова.

Истината е, че кръговото е голямо и за разлика от други кръгови кръстовища в нашия град има добра видимост от всяка страна, но явно това не са достатъчни условия то да бъде достатъчно безопасно за участниците в движението. Реших, че е крайно време да отправим един апел да бъдат взети по-сериозни мерки за безопасност относно въпросното кръгово, тъй като черната му статистиката за съжаление става все по-богата и ако можем да я стопираме, бих била изключително благодарна!".


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Plovdivchanka-sled-PTP-to-s-motorist-Bila-sum-svidetel-pone-na-20-katastrofi-tuk-874250
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.