Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Районният прокурор на Пловдив изнесе открит урок пред седмокласници за опасностите в интернет
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:56 / 18.04.2019Коментари ()2416
Районният прокурор на гр. Пловдив Чавдар Грошев изнесе днес открит урок пред седмокласниците от Основно училище "Петър Берон“ в Пловдив за опасностите в интернет, трафика на хора и престъпленията, свързани с държането и разпространението на наркотични вещества. Той гостува на учениците по покана на ръководството на учебното заведение и във връзка с проявите на прокуратурата по повод 140 години от приемането на Търновската конституция.

Срещата на Чавдар Грошев с учениците премина под формата на дискусия в часа на класния ръководител. Учениците се интересуваха дали малолетните и непълнолетните носят наказателна отговорност,  къде да се обадят, ако станат жертва или свидетели на престъпление и за професията на прокурора. Чавдар Грошев отговори на всички техни въпроси, като им пожела да бъдат достойни граждани и да полагат усилия за овладяване на учебния материал.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Raionniyat-prokuror-na-Plovdiv-iznese-otkrit-urok-pred-sedmoklasnici-za-opasnostite-v-internet-863797
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.