Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Безплатни презервативи в пловдивски мол
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:00 / 14.02.2019Коментари ()2481
© Plovdiv24.bg
Всяка година по повод 14 февруари доброволците на Българския младежки червен кръст в цялата страна организират АНТИСПИН кампания, с която информират хората за темите "Превенция на ХИВ/СПИН", "Сексуално предавани инфекции и сексуално рисково поведение". И тази година доброволците младежи от организацията подготвят атрактивни информационни материали и забавни игри, за да привлекат вниманието на хората към важните теми.  

Доброволците на БМЧК – Пловдив ще проведат своята кампания днес в търговски център Plovdiv Plaza. Там младежите ще дават възможност на всеки желаещ да се снима в атрактивна рамка под формата на сърце и да получи ръчно изработена картичка, както и информационна брошура по темата. Участниците ще могат също така да напишат свое послание за празника и да вземат друго, подготвено от предходен човек.

Посетителите на събитието ще получат презервативи и ще участват в кратка анкета по темата "Сексуално предавани инфекции“. Националната кампания на БМЧК по повод 14.02.2019 г. протича под мотото "Бъдете влюбени - безопасно".


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Bezplatni-prezervativi-v-plovdivski-mol-849447
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.