Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Загряхте ни телефоните! Шофьорка: Такова чудо не съм виждала!
Автор: Васил Динев 14:16 / 27.12.2018Коментари ()24547
Само час след затварянето на част от булевард "Цар Борис Трети Обединител" задръстванията в Пловдив вече са факт. За това ни информираха читатели на Plovdiv24.bg, които не спират да подават сигнали за образуващите се тапи и изключително бавното придвижване с автомобил в централната част на града. "На колелото на Гарата е нещо страшно, наистина не съм виждала такова чудо през живота си", информира шофьорка, която преди минути е преминала през въпросното място.

Временната организация на движение е във връзка с откриващото събитие на "Пловдив – Европейска столица на културата 2019“ и се въвежда от днес. Официалното откриване с грандиозен спектакъл е на 12 януари 2019 година (събота), но тъй като е необходимо технологично време за изграждането, а след това и за демонтажа на огромната уникална сцена, за периода от днес до 17 януари за движение на пътни превозни средства се затварят двете платна на бул. "Цар Борис III Обединител" в отсечката от кръстовището с ул. "Цанко Дюстабанов“ и ул. "Граф Игнатиев“ до Тунела.

Затварянето на булеварда от северната страна на Тунела ще бъде само от ул. "Железарска“, като достъпът на автомобилите до квартал "Капана“, Стария град, както и по ул. "Отец Паисий“ няма да бъде ограничаван.

Излизащите моторни превозни средства от ул. "Патриарх Евтимий“ ще могат да се движат направо към ул. "Света гора“ и наляво по източното платно по бул. "Цар Борис III Обединител" в посока север – кръстовището с бул. "Шести септември“.

Кръстовището на бул. "Цар Борис III Обединител" с ул. "Цанко Дюстабанов“ и ул. "Граф Игнатиев“ ще се затвори в посока север към Тунела. Циклограмата на светофарната уредба там ще бъде променена, тъй като кръстовището ще работи само в три направления.

Кръстовището ул. "Капитан Райчо“ – ул. "Леонардо да Винчи“ в посока бул. "Цар Борис III Обединител" ще се затвори с бариери, като ул. "Леонардо да Винчи“ в посока север към ул. "Света Петка“ временно ще бъде двупосочна – със забрана за спиране и паркиране. В посока юг няма промяна в организацията на движението.


Още по темата: общо новини по темата: 957
02.05.2024 »
14.03.2024 »
07.02.2024 »
01.02.2024 »
12.01.2024 »
24.01.2023 »
предишна страница [ 1/160 ] следващата страница

Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Zagryahte-ni-telefonite-Shofyorka-Takova-chudo-ne-sum-vizhdala-838037
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.