Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Адвокатка защити лекаря, пребил неин колега заради подозрения, че си ляга с жена му
Автор: Васил Динев 17:34 / 22.11.2018Коментари ()11223
Пловдивският окръжен съд остави в ареста д-р Петър Влахов, обвинен в побоя на адвокат Васил Джостов, предаде репортер на Plovdiv24.bg. По думите на адвоката на му - Зоя Тошкова, емоционалното напрежение от развода и предизвиканото от жена му поведение е накарало подзащитния й да извърши престъплението. Самият Влахов помоли съда за по-лека мярка, която да му позволява да практикува професията си (ендокринолог - б.а.).

Съдът обаче счете, че има реална опасност Влахов да извърши ново престъпление, тъй като е знаел, че съпругата му има издадена заповед за защита от домашно насилие спрямо него. Била е настанена и в кризисен център, въпреки това обаче Влахов не е прекратил тормоза си над нея - пращал е есемеси, спирал й е тока и водата. Освен това е нападнал лице, което дори не се е защитило (адв. Джостов). Заради това съдът остави Влахов в ареста. Определението е окончателно и не подлежи на обжалване.



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Advokatka-zashtiti-lekarya-prebil-nein-kolega-zaradi-podozreniya-che-si-lyaga-s-zhena-mu-830135
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.