Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Общо събрание на Съюза на международните превозвачи в Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:00 / 17.11.2018Коментари ()4012
©
Днес от 16.00 ч. в парк-хотел “Санкт Петербург“ в Пловдив ще се проведе Общо събрание на Съюза на международните превозвачи (СМП), на което ще бъдат обсъдени проблемите с Мобилен пакет I, недостигът на шофьори и новите продуктови такси. Делегатите ще дискутират заплахите пред сектора, произтичащи от спорните теми в международен и вътрешен план и ще излязат с декларация за съвместни действия.  

Представители на Министерство на транспорта, съобщенията и информационните технологии ще представят позицията на ведомството по Мобилен пакет I в лично обръщение на транспортния министър Росен Желязков към делегатите. Зам.-министърът на транспорта Ангел Попов, евродепутатът Ангел Джамбазки и представители на администрацията на Европарламента от сектор "Транспорт“ ще участват лично във форума и ще се изкажат по дискутираните теми.    

Ще бъдат представени резултатите от проучване на СМП сред международните превозвачи от цялата страна за проблемите с недостига на шофьори и за загубите, които търпят секторът и националната икономика. 

Събранието ще излезе с декларация за общи действия за постигане на ефективни резултати по спорните зони и с позиция относно протестите като форма за решаване на проблемите.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Obshto-subranie-na-Suyuza-na-mezhdunarodnite-prevozvachi-v-Plovdiv-828812
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.