Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Масово газене на пътните закони в центъра на Пловдив (ВИДЕО)
Автор: Васил Динев 12:36 / 16.10.2018Коментари ()15678
© Plovdiv24.bg
Буден пловдивчанин сигнализира Plovdiv24.bg за поголовно неспазване на правилата от страна на шофьорите в центъра на града. Ето за какво иде реч:

Здравейте, това е кръстовището на ул. "Иван Перпелиев" и ул. "Св. Гора", което наскоро претърпя ремонт и нова регулация на движението. Оттогава ул. "Иван Перпелиев" е еднопосочна в участъка от ул. "Св. Гора" до ул. "Георги Тертер". Също оттогава започна и поголовното неспазване на правилата от страна на шофьорите.

Изпращам ви кратко видео плюс снимки, за да видите за какви масови нарушения става въпрос. За 3 минути преброих около 20 нарушителя, представете си колко са за 1 ден. Надявам се чрез сигнала към вашата медия да бъдат предприети незабавни мерки от страна на отговорните институции, преди да е възникнал сериозен инцидент. Като възможен вариант за справяне с проблема предлагам да бъдат поставени гумени колчета по продължение на двойната разделителна линия, както и по края на маркираната с успоредни линии зона срещу т. нар хотел на "цар Киро", подобни на тези в подлеза под Централна поща. Благодаря.





Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Masovo-gazene-na-putnite-zakoni-v-centura-na-Plovdiv-VIDEO-821740
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.