Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Из живота в Пловдив: Дама изуми с въжена хранилка за котки, козар тероризира съседи
Автор: Мариана Панчева 09:10 / 30.06.2018Коментари ()15509
©
Пловдивчанка скри шапката на общински инспектори, но в крайна сметка отнесе акт за хранене на улични котки. За случая пред репортер на Plovdiv24.bg разказа шефът на пловдивския Общински инспекторат Ангел Славов

Историята е от ул. "Преслав", а служителите му се отзовали на адреса след жалба от съседи. На място се оказало, че въпросната любителка на котки има своя система - овързва купичките с храна, спуска ги през прозореца и след като котките хапнат доволно, отново си ги намотава. Жената отнесла предупреждение и акт, след като първото не подействало.

Пловдивчани се жалват и за далеч по-големи животни.

Само през последните дни, например, пастир отнесъл акт за паша на крави край жилищен комплекс "Марица гардънс"; инспекторатът продължава и дългогодишна борба със стар познайник, развъждащ кози в квартал "Прослав". 

"По наредба може да се отглежда определен брой животни, мъжът обаче се е изтарикатил и е разделил стопанството си, създавайки две отделни, за да не престъпва разпоредбите", разказа Славов. Находчивостта на градския "животновъд", обаче, съвсем не радва съседите му, които вече са се видели в чудо. 

"В омагьосан кръг сме. Взимаме му козите, той знае какъв е редът, плаща си разходите и си ги прибира", описава ситуацията Славово. И така - до следващия път. 





Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Iz-zhivota-v-Plovdiv-Dama-izumi-s-vuzhena-hranilka-za-kotki-kozar-terorizira-susedi-799986
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.