Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Добрата новина: Всичките 62 815 евро за лечението на Станислав са събрани!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:58 / 14.06.2018Коментари ()9651
Здравко Димитров изказва най-сърдечните си благодарности към всички, които се включиха в благотворителната кампания "Заедно за малкия Станислав“. Областният управител подкрепя кампанията й от самото начало и присъства на концерта "Заедно за малкия Станислав", който се проведе снощи в кв. "Капана" с цел да бъдат събрани средства за лечението на Станислав Чонев.

На благотворителния концерт и базар дойдоха стотици пловдивчани, за да дарят надежда за живот на Стаси, който е болен от тежка форма на хидроцефалия и се нуждае от спешна операция в клиника в Турция. В концерта се включиха Фолклорен ансамбъл "Тракийска младост“ и Фолклорен танцов състав "Хоп троп"с вокална група "Тракийка“ и изпълнителите Мирослава Тодорова, Лидия Ганева, Le’Push, Пепа Драгоева и Богдан Ганев, Стефани Илиева, Иван Андонов и DJ Димитър Павлов. На благотворителния базар можеха да бъдат закупени различни продукти и специални тениски с надпис #НадеждаЗаЖивот, дарени безвъзмездно. Всички събрани средства в дарителските кутии отиват за лечението на Стаси.

В края на концерта майката на Станислав – Петя Чонева обяви, че всичките 62 815 евро за лечението на  нейното дете са събрани и дори ще останат за последващото лечение. А ако те не бъдат използвани, ще бъдат дарени на друг, нуждаещ се от подкрепа.

Областният управител с радост посрещна новината, че са събрани необходимите средства и вече има реален шанс за оздравяването на Станислав Чонев. "Изказвам изключителната си благодарност на всички, които в този труден момент подадоха ръка на семейството и дариха надежда на Стаси. Вярвам, че доброто е живо“, заяви областният управител.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Dobrata-novina-Vsichkite-62-815-evro-za-lechenieto-naStanislav-sa-subrani-796820
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.