Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Военна техника от САЩ, Германия, Франция и България впечатли президент, министър и кмет в Панаира
Автор: Васил Динев 11:32 / 30.05.2018Коментари ()8106
Почетен караул даде старт на тазгодишното издание на 13-тата Международна изложба "Хемус 2018", предаде репортер на Plovdiv24.bg. Гвардейците посрещнаха главнокомандващия на българската армия Румен Радев, специални гости за откриването са министърът на отбраната Красимир Каракачанов, кметът Иван Тотев, областният управител Здравко Димитров и председателят на ОбС Савина Петкова.
 
69 фирми от 17 държави подредиха военна техника за тазгодишното издание на международното изложение, което започна в Панаира преди минути. 49 са българските изложители, 21 от чужбина, преобладават фирмите от Германия, Франция и САЩ. Няколко са съпътстващите събития, сред които научна конференция, посветена на изследванията и иновациите в интерес на общата европейска отбрана и сигурност - част от официалния календар на Българското председателство. Част от форума са и демонстрационни стрелби на полигона в Змейово, както и демонстрации на военна техника и оборудване.



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Voenna-tehnika-ot-SASht-Germaniya-Franciya-i-Bulgariya-vpechatli-prezident-ministur-i-kmet-v-Panaira-793865
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.