Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Вие пишете, Plovdiv24.bg помага! Ето поредния разрешен проблем
Автор: Мариана Панчева 08:30 / 06.08.2017Коментари ()12250
©
Вие пишете, Plovdiv24.bg помага.

В редакцията получихме поредната благодарност от наш читател, успял да разреши проблем, благодарение на намесата ни. Става дума за случая с некачествените обувки, закупени от пловдивчанка от магазин ССС в мол "Марково тепе", описан в Магазин в мол "Марково тепе" ни цака с кофти обувки и малка гаранция

Ето какво ни написа жената сега:

"Смятам, че е редно да ви информирам, че отидох в магазин ССС и управителката лично възстанови сумата, заплатена от мен за некачествените сандали.

Благодарността ми е насочена към вас, защото - съдейки по първоначалните реакции на служителите в търговския обект, без вашата намеса това вероятно нямаше да се случи. Междувременно днес, докато четях новините на сайта ви попаднах на материал от друг потребител, свързан с проблем със същия артикул. 

Това само ми показа, че съм постъпила правилно - дори и само един човек да е прочел предупреждението ми и на един-единствен човек да съм помогнала да потърси навреме правата си, усилието си е струвало.

Не печелим лесно парите си, така че не бива да мълчим и да позволяваме да пренебрегват правата ни на потребители. В това медии като вашата изключително много помагат на гражданите.

Тъй като под материала, който публикувахте се натрупаха доста коментари, искам да уточня - човек купува обувки, за да ги носи, а не за да ги пази да не се повредят. Аз носих сандалите с удоволствие, харесвах ги, оставих ги в шкафа в дъждовната седмицата в средата на юли, затова видях дефекта в първия ден, в който реших, че мога пак да ги обуя - въпросния 19-ти юли. Гаранцията изтичаше на 16-ти юли - реално дефектът се е появил, докато сандалите са били в гаранция. Затова реших да отида в магазина и да предявя претенции, затова написах рекламация на адреса, посочен на сайта на магазина, затова писах и до вас, за да предупредя. Смятам, че това е правилният начин да се постъпи. 
 
Благодаря още веднъж за навременната намеса."


Още по темата: общо новини по темата: 75
22.09.2022 »
10.01.2022 »
17.09.2017 »
15.09.2017 »
28.08.2017 »
17.08.2017 »
предишна страница [ 1/13 ] следващата страница

Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Vie-pishete-Plovdiv24bg-pomaga-Eto-poredniya-razreshen-problem-739240
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.