Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Табела предупреждава: "Този имот се защитава от питбул със СПИН"!
Автор: Мариана Панчева 16:06 / 14.07.2017Коментари ()9594
"Този имот се защитава от питбул със СПИН". Табелата е поставена на входа на красива градинка зад блок по бул. "Марица юг", предаде репортер на Plovdiv24.bg. Причината обаче се оказа основателна - китното местенце, обгрижвано с много старание и любов от живущите там, станало обект на серизони вандалски набези и кражби не само на цветя и храсти, но дори на пейки. Парадоксалното е, че вандалите не са се респектирали от друга табела, указваща, че градинката е наградена от администрацията на район "Централен". 

Красотата на райското кътче, създадена от живущите в блока, можете да си припомните от наша статия от 2010-та: Райско кътче зад блок до река Марица бе разрушено от EVN .

Градинката бе наградена и за най-добре поддържано междублоково пространство през 2009-та. Тогава научихме и как е създадена: Две години преди да получи признание за райското кътче, създателят му Ангел Димитров отказва цигарите. Половин година по-късно решава да вложи спестените средства в здравето и доброто настроение на семейството си. Прави го по необичаен и много красив начин. Заедно със съпругата си Румяна Ангел Димитров се заема да приведе в приличен вид градинката на булевард "Марица" зад блока, в който живее. Съпругата му Румяна сподели, че единият от почивните дни семейството задължително е в градинката. Двамата им 15-годишни сина също се включват в поддръжката й.




Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Tabela-preduprezhdava-Tozi-imot-se-zashtitava-ot-pitbul-sus-SPIN--735148
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.