Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Стотици пловдивчани останаха без ток в най-голямата жега!
Автор: Васил Динев 16:42 / 01.07.2017Коментари ()23133
© Plovdiv24.bg
Редица сигнали за спиране на тока в различни райони получихме в редакцията на Plovdiv24.bg. Много пловдивчани се жалват, че в най-голямата жега са подложени на нечовешки условия заради авариите. Ето някои от сигналите:

"В най-голямата жега стотици останахме без ток по домовете си в "Тракия". Потребители на EVN България в десетки блокове сме без ток вече около час. При позвъняване на аварийния телефон на фирмата, установих, че голям брой жилища са лишени от електрозахранване, без да съобщават причина и да дадат срок за отстраняване на евентуалната повреда. Медиите ни съветват да стоим по домовете си с включени климатици, а в къщи двугодишното ми дете е подложено на същият горещ ад, без да бъдем информирани колко ще продължи."

"Без ток са повечето улици около гимназия Яворов, а може би и повече вече почти час, а на сайта на ЕВН дори няма съобщение дали има авария"

Ето какво заявиха от ЕВН за Plovdiv24.bg:

"В "Кършияка" имаше авария, но тя вече е отстранена и електрозахранването е възстановено. В "Тракия" има локална авария, екипите работят на място и се очаква в най-скоро време и там тя да бъде отстранена. Екипите ни остават в готовност при евентуални нови случаи в града."


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Stotici-plovdivchani-ostanaha-bez-tok-v-nai-golyamata-zhega-732464
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.