Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Мил жест трогна пловдивски пенсионер навръх рождения му ден
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:26 / 09.02.2017Коментари ()4166
©
Кметът на "Северен" Ральо Ралев, Красимир Асенов - заместник-кмет и ръководител на проект "Услуги за по-добър живот" по схема за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ "Независим живот" , заедно със социалните работници от Центъра за социални услуги, посетиха днес най-възрастния потребител - Кольо Колев, за да го поздравят, по повод рождения му ден - навършва цели 87 г.

Г-н Колев беше приятно изненадан от посещението и използва случая като потребител на услугите от началото на проекта, да сподели своето задоволство от възможността да има личен асистент, който да му помага и подкрепя във всяко едно действие, което го затруднява в ежедневието. 

При необходимост може да ползва и медико-социални услуги от специалистите по проекта - рехабилитатор, психолог и медицинска сестра. Надява се, че след като се стопли времето ще използва и специализирания транспорт по проекта.

На импровизираното мило тържество г-н Колев разказа на гостите интересни случки от трудовия си стаж като военен във военновъздушните сили, а те му пожелаха здраве, дълголетие и да съхрани ентусиазма за общуване, който има и веселия си младежки дух.
Поднесен беше и символичен подарък на рожденика, който трогнат от оказаната чест, благодари за засвидетелстваното внимание на гостите.



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Mil-zhest-trogna-plovdivski-pensioner-navruh-rozhdeniya-mu-den-703508
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.