Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Жена от Пловдив със здравословен проблем поиска съдействие и разбиране
Автор: Васил Динев 15:40 / 15.10.2016Коментари ()11936
© Plovdiv24.bg
Бивши и настоящи ученици от
ОУ "Антим Първи":
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
Здравейте, писах до Общината, но сега пиша и до вас с надеждата, че когато има медиен интерес, ще има и по-бързо решение на проблема. Това споделя читателка на Plovdiv24.bg. Ето и предложението й:

Става дума за това, че с преместването на маршрута на линии 66 и 10 сега няма близки спирки до МУ Пловдив и училище "Антим I". Трябва да се слезе на бул. "Руски" и после да се върви по "Гладстон", който е целият разкопан. 

За хората, които не разполагат с личен транспорт, всичко това е много утежняващо. А сега предстои дъждовен сезон и даже не искам да си представя какво изпитание ще е преминаването през участъците с ремонт. 

Ежедневно виждам да вървят майки, които водят децата си на училище и дечицата с чантите на гърба. За мен самата е проблем да ида на работа, защото имам здравословен проблем, и разстоянието ми идва в много, да не говоря за това по какъв път се ходи.

Отделно от това достъпът до болницата е наистина затруднен за хората, които пътуват с обществен транспорт, а сред тях са и болни хора.

Затова бих искала да предложа да се направи корекция във временния маршрут на линия 66, която ще го доближи максимално до оригиналния: след кръстовището "Гладстон" - "Руски" автобусът да завива наляво, след това по "Любен Каравелов" и след това надясно по "В. Априлов". 

Сега, когато кръстовището "В. Априлов" - "Пещерско шосе" вече работи, мисля, че това е най-удачният маршрут, който покрива изцяло обектите, които и постоянния маршрут: МУ-Пловдив, училище "Антим I" и Професионална гимназия по електротехника и електроника.

Наистина много разчитам да обърнете внимание на предложението ми, намирам го за най-логичното решение, което ще е от най-голяма полза за гражданите. Поздрави!



Още по темата: общо новини по темата: 285
04.05.2024 »
05.04.2024 »
05.04.2024 »
16.12.2023 »
15.11.2023 »
14.11.2023 »
предишна страница [ 1/48 ] следващата страница

Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Zhena-ot-Plovdiv-sus-zdravosloven-problem-poiska-sudeistvie-i-razbirane-676634
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.