Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Читател: Лоша хигиена в обект за бързо хранене в Пловдив
Автор: Васил Динев 15:48 / 11.03.2016Коментари ()21027
Читател на Plovdiv24.bg се свърза с редакцията на сайта, за да сподели своите притеснения и да посъветва пловдивчани. За какво точно става въпрос? Публикуваме мнението му без редакторска намеса:

"Здравейте, бих искал да споделя чрез вашата медия относно некоректно и нездравословно отношение на обект за бързо хранене "Луди тостери", намиращ се непосредствено до "Новотел Пловдив" и началото на Пешеходния мост.

Проблемът е следният - за втори път закупувам закуска от обекта. Забелязвам как всеки път персоналът борави с пари, след което приготвя храната със същите тези ръце, с които е пипал парите.

Поръчах си тостер, търпеливо изчаках и момента, в който и хлябът, и кашкавалът бяха добре опипани. Направих забележка на служителката, след което тя ме изгони и отказа да ме обслужи. Помолих за минерална вода и отново ме изгони.

Сигналът ми вече е подаден към РЗИ, Данъчна служба и районното кметство.

Апелирам гражданите да подбират обектите, от които да се хранят с цел да пазят здравето си. Прикачени са снимки".

Репортер на сайта се свърза с РЗИ, откъдето увериха, че такъв сигнал при тях в действителност е подаден. Оттам обаче уточниха, че по подобен род казуси отношение трябва да вземе Агенцията по безопасност на храните. Подалият сигнала е уведомен за тази подробност от РЗИ.



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Chitatel-Losha-higiena-v-obekt-za-burzo-hranene-v-Plovdiv-624856
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.