Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Кметът на Стамболийски: Няма нахлуване на ДАНС, просто поискаха документи
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:10 / 08.01.2015Коментари ()3090
©
Няма арести, няма нахлувания и напрежение, община Стамболийски си работи нормално. Един луд общински съветник постоянно подава сигнали за несъществуващи престъпления към ДАНС и различни институции. Сутринта дойдоха няколко души от ДАНС, съвсем културно поискаха да им предоставим няколко документа, взеха ги и си тръгнаха.

Това коментира кметът на общината Иван Атанасов-Графа. Потърсихме го по повод изнесена в медиите информация, че качулати са нахлули в сградата на местната власт и се очакват арести. Всичко е наред.

"Поисканите документи касаят намерението ни да строим атракционен парк с динозаври в Ново село. Вече нищо не ме учудва, аз няколко пъти осъдих този луд общински съветник, но той не се спира", каза Графа и отказа да назове името на човека, но уточни, че въпросният е сменил няколко партии и в момента е независим и всички хора знаели, че не е наред с главата.

Иван Атанасов-Графа е известен с това, че години наред го влачиха по съдилищата. Според тогавашните обвинения той си е позволил търговия с влияние и власт. Днес Графа заяви, че е бил размотаван само защото преди време си позволил да увеличи заплатата на шефа на БКС с 50 лева. Към днешна дата бил оправдан.



Още по темата: общо новини по темата: 3
20.01.2015 »
12.01.2015 »
02.12.2014 »

Още новини от Регионални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/regionalni/Kmetut-na-Stamboliiski-Nyama-nahluvane-na-DANS-prosto-poiskaha-dokumenti-534632
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.